2024.03.28.
Gedeon, Johanna

A Bulibáró CD-je már a boltokban!


Nyár óta bulizók tömege imádja a Kis Grófo nevével fémjelzett slágert, a Bulibárót. A már pár hét alatt legendássá vált dal pedig a nagy sikerre való tekintettel most hivatalosan is lemezre került a Snapsz-R kiadó újdonságaként, méghozzá 11 másik, hasonlóan vidám hangulatú, úgy „Kis Grófosan” pörgős partinótával együtt.

A kiadvány, a Bulibáró egészen pontosan december 8-án került a boltokba, hogy mostantól minden házibuli kötelező csúcspontja lehessen majd, olyan felejthetetlen felvételekkel, mint a ’Mert a nézését meg a járását’, vagy éppen a ’Van két lovam’ című sláger. Egy pedig biztos: ez a srác tudja mitől döglik a légy, ugyanis nem csak a fesztiválok és az egyetemi bulik közönsége, hanem a magyar labdarúgó válogatott is az ő dalaira ereszti ki a gőzt.

Kis Grófo, habár még csak 22 éves, máris két kisfiú apukája. A gyerekei pedig nem kétséges, hogy kire ütöttek, hiszen, ahogy maga a „Bulibáró” is büszkén meséli, a kissrácok otthon édesapjuk slágereit énekelik, ráadásul teli torokból.

“Csakis a családomért csinálom ezt az egészet, és a kisfiaimért. Tehát egyértelmű, hogy ők lesznek az utódaim, hiszen már most kész előadóművész mindkettő! Ráadásul egy hamis hang nem sok, annyit sem ejtenek!” – így áradozik Laciról és Armandóról Kis Grófo, azaz az a fiú, akinek a dalaira lassan egy éve őrülnek meg a legnagyobb hazai partikban.

Share