2024.03.28.
Gedeon, Johanna

A Golden Globe 2016 legszebb ruhái


A Golden Globe díjátadó minden évben a legelső olyan vörös szőnyeges esemény, ahol a hollywood-i színésznőket láthatjuk felvonulni csodaszép vagy kevésbé szép ruhakölteményekben. 

Összeszedtem a számomra 10 legjobbnak ítélt ruhát, amit még én is szívesen felvennék egy díjátadóra, ha merész lennék, na meg ha elhívnának. A felsorolás nem rangsorolás.

Kate Winslet kék Ralph Lauren ruhája elegáns, visszafogott, de rendkívül csinos. A színésznő átvehette A legjobb női mellékszereplő díját a Steve Jobs-ban nyújtott alakításáért. Gratula!kate-winsletJennifer Lawrence egy piros Dior ruhában pózolt, ami egyszerűen bámulatos. Az érdekes kivágással nem csak a színésznő tökéletes alakját emeli ki, hanem a ruhát is egyedivé teszi. A Joy című filmben igazi üzletasszonnyá váló Lawrence elnyerte A legjobb női főszereplő díját az idei Golden Globe-on. Imádtam a filmben, gratula!
jennifer-lawrenceAz egyik kedvencem, ez a hófehér  Yves Saint Laurent csoda, melyet Saoirse Ronan viselt a díjkiosztón, ami egyszerű, szexi és kényelmesnek tűnik. A Brooklyn című film főszereplője csak a jelölésig jutott el, hiszen Brie Larson nyerte meg A legjobb női főszereplőnek járó elismerést A szoba című film főszerepéért, de biztos vagyok benne, hogy fogunk még hallani a bájos színésznőről!saoirse-ronanRachel McAdams egy rózsás hatást keltő Lanvin ruhakölteményben vonult végig a Golden Globe szőnyegén, bátor húzás volt ez a gyűrött hatású ruha, de végtelenül jól állt a színésznőnek.rachel-mcadamsA Trónok harca sztárja, Emilia Clarke egy fekete Valentino ruhában tette tiszteletét a nagy eseményen. Bár, sokat takar a ruha és nem tűnik túl kényelmesnek, de Clarke kisasszony még ezt is tudja viselni. Inkább a hajával kezdtem volna valamit, hogy ne úgy fessen, mint egy diáklány.emilia-clarkeJennifer Lopez magához képest elég visszafogott volt a sárga Giambattista Valli ruhában, amit kár volt azzal a nyaklánccal “elcsúfítani”. A ruha káprázatos, Lopez lábait meg kérem!jennifer-lopezJane Fonda mindig tudja hogyan kell elegánsnak és szépnek lenni. A vajszínű Yves Saint Laurent ruhája nem csak az eleganciát sugallja, hanem a nőiességet is minden nemes értelemben.jane-fondaCate Blanchett-et a Carol című drámában nyújtott alakításáért jelölték díjra A legjobb női főszereplő kategóriában, ám Brie Larson nyerte el végül. A mályva vagy rózsaszín Givenchy ruha szabása és mintája is fantasztikus összhatást nyújt.cate-blanchettBrie Larson tegnap nem csak az arany színű Calvin Klein ruhájával, de A legjobb női főszereplőnek járó díj elnyerésével is bearanyozta estéjét. A ruha, a haj, az ékszerek, a smink mind tökéletes. Ezt az estélyit is szívesen magamra húznám. Kíváncsian várom a filmet és gratula!brie-larsonOlivia Wilde bordó Michael Kors ruhája minden tekintetet magára vonz. A csillogó anyagtól csak dögösebb, illetve fennkölt megjelenést ad.olivia-wilde

Share