2024.03.29.
Auguszta

Fehérvári Gábor szerint a lazaság szexi!


Az InStyle magazin legfontosabb küldetése, hogy olyan fiatalokat mutasson be, akikre érdemes odafigyelni. A Style Award versenyen is olyan divattervezőket jelöltek, akik valami újat mutattak és meghatározzák a divatot. Idén új kategória a „Feltörekvő sztár”, ahol olyan hírességeket nomináltak, akik példaértékűek a fiatalok számára, van mondanivalójuk és tehetségükkel utat törnek maguknak. Mindezek mellett pedig egyedi stílust képviselnek.

A divatban és a színpadon is a legfontosabb irányelv, hogy valaki újat tudjon mutatni, értéket hozzon létre és azt közvetítse a közönsége felé. Ebben az útkeresésben nagyon fontos szerepet vállalt magára az InStyle magazin. A lap olyan friss hazai márkákat, személyiségeket keres, akik az olvasók számára új látásmódot nyújtanak, vagy éppen egyszerűen kizökkentik őket a megszokottból.

A Divattervező kategóriában fiatal, merész, új stílust megmutató tervezőket nomináltak, akiknek kollekciója az általános trendeken túl- mutat. Daubner Anna 2014-ben alapította meg saját márkáját. Diplomája után néhány évre Londonba költözött, hogy megismerje a divatszakma különböző területeit. Első saját márkája kollekcióját a felhők ihlették. Munkássága során törekszik arra, hogy hordhatóak legyenek ruhái, mégis kitűnjön a tömegből.

„Nagyon meghatározta a saját kollekciómat az Angliában töltött idő. Tágult a látóköröm, több stílust is kipróbáltam. Lehetőségem nyílt megismerni, hogy épül fel egy nagy márka, hogyan készülnek a kollekciók. Ez nagy lökést adott ahhoz, hogy a saját lábamra álljak itthon. Az „Anna Daubner” lány nagyon tudatos, nem szexi a szó megszokott értelmében, hanem a magabiztossága, humora, játékossága teszi izgalmassá. Olyanoknak tervezek ruhákat, akik szeretnek kitűnni a tömegből, akik nem akarják szigorúan követni a trendeket, hanem az a fontos nekik, hogy amit felvesznek az egyedi és mozgalmas legyen. A textilen kívül érdekel még az ékszerkészítés is. Főként arannyal, ezüsttel dolgoznék, kis kövekkel. Ahogy a ruháknál itt is a finom, hordható darabok vonzanak, olyanok, amiket sose vennék le. Fontos, hogy egy-egy ékszer hozzá nőjön az emberhez, ne akarja naponta cserélgetni.” – mondta Anna

Idén alapította meg a „Feltörekvő sztár” kategóriát az InStyle magazin. Olyan fiatalokat jelöltek, akik meghatározták az elmúlt évek színpadi és zenei stílusát, megtalálták az utat a közönséghez és mindig minőséget hoznak létre. A jelöltek: Margaret Island, Kelemen Kabátban, Farkas Franciska, Horkay Barnabás, Fehérvári Gábor Alfréd

Fehérvári Gábor Alfréd a TV2 tehetségkutatójában tűnt fel egyedi stílusával, hangszínével. A fiatal énekes első dala, a Mary Joe rögtön a sikerlisták élén debütált, a legtöbbet játszott felvételként. Freddie a maga visszafogott, elegáns stílusával rövid idő alatt a közönség kedvencévé vált. Rengeteg fellépése ellenére a minőségből sosem enged.

„Nagyon örültem a jelölésnek, hiszen elismerő, ha egy ilyen lap méltónak talál rá. Én inkább a zenémen keresztül képviselek egy stílust, a külsőségekben kevésbe. Az elegáns, letisztult dolgokat szeretem. Jól érzem magam egy fehér pólóban, farmerban, azt gondolom, hogy abban is jól kell tudni mutatni, hiszen ez belülről jön. A kisugárzás tesz valakit stílusossá. Az elmúlt év nagy váltás volt számomra minden téren. Magabiztosabbá váltam, kicsit merészebb lett az öltözködésem. Sokszor kapok pozitív visszajelzéseket.”– mesélte az énekes, aki egy mókás történetet is megosztott. „A napokban egy vicces szituációt éltem meg. Néhány fiatal a metrón egyszer csak elkezdte énekelni a Mary Joe-t, majd gratuláltak nekem. Ezek a pillanatok erősítik meg bennem, hogy érdemes csinálnom.”

A Divattervező kategória jelöltjei:
Mei Kawa, Daige, Bridget&Olivia, Zsigmond Dóra, Daubner Anna

A Feltörekvő sztár kategória jelöltjei:
Margaret Island, Kelemen Kabátban, Farkas Franciska, Horkay Barnabás, Fehérvári Gábor Alfréd

Az egyes kategóriák jelöltjeire február 15-ig lehet szavazni az alábbi linken
instyle.hu/styleaward

Share