2024.04.19.
Emma

Megható felvételek a 7 napot élt babáról


Egy ausztrál házaspár élete legmegrázóbb hetén van túl. Nancy és Charlie McLean arra kért egy sidney-i fényképészt, hogy örökítse meg kisbabájuk utolsó napjait. A szomorú, fájdalmas pillanatokról és a búcsúról képek és videófelvétel készült.

James Day11

James Day egyébként január végén fényképezte Charlie és Nancy McLean esküvőjét, amikor a menyasszony már 7 hónapos terhes volt. Akkor még senki sem gondolta, hogy megrázó esemény következik be az életükbe és kisfiúk, Edison utolsó napjait kell dokumentálni. Történt ugyanis, hogy a baba születése után három nappal kiderült, hogy egy ritka és halálos anyagcsere rendellenességben szenved és az orvosok nem tudnak segíteni rajta. A szülők szerették volna, ha Edison utolsó óráit boldogságban és szeretetben tölti, így behívták az egész családot és együtt töltötték ezt az időt. „Összesen 7 napot tölthettünk együtt a kisfiúnkkal, de örülünk, hogy az a hét nap szeretetben telt. Annyit nevettünk, amennyit csak tudtunk. Megígértük, hogy ünneplünk, amíg lehet, és amíg velünk van, nem szomorkodásra pazaroljuk az időt” – nyilatkozta az anyuka az ausztrál Daily Mailnek. A kis Edison március 25-én este 10 óra 25 perckor halt meg.

EdisonUsually I’m asked to help document people’s happiest days. But some of the most important days aren’t always the happiest ones. “We only had seven days with our baby boy, but we take immense comfort out of the truth that in those seven days he knew only love.” – Nancy & Charlie.**website down – currently restoring**http://www.daylight.com.au/blog/edison/Please consider donating here – https://www.tilt.com/tilts/in-honour-of-edison-charles-mclean

Közzétette: James Day Photography – 2016. március 31.

Share