2024.04.16.
Csongor

Jennifer Aniston ismét a világ legszebb nője


Komoly verseny volt a két bombaformában lévő negyvenes szépség, Julia Roberts és Jennifer Aniston között az Anyák napja című film premierjen. A People magazin 2004 után másodszor is megválasztotta a világ legszebb nőjének Jennifer Aniston-t.

A színésznő elmondása szerint úgy örült, mint egy tinilány, mikor megtudta, hogy a tavalyi kitüntetett Sandra Bullock után idén őt szavazták meg a leggyönyörűbb nőnek. A 47 éves sztár a People magazinnak azt is elárulta, hogy a 40-es éveiben teljesen másként látja a szépséget és az egészség fontosságát, mint ahogy azt tette 20 évesen.  „Érdekes, mennyire nem törődünk magunkkal, aztán hirtelen nagyon tudatosan kezdünk figyelni arra, hogy mit csinálunk a testünkkel. Huszonévesen még annyi mindent megúszhatunk.” jennifer-aniston-mothers-day-premiere

Aniston a szépséget a magabiztosságban, a nyugalomban, a kedvességben, és az őszinteségben látja. „Fontos, hogy elfogadd a kihívásokat és ne szégyelld magad amiatt, ha a dolgok nem úgy alakultak, ahogy azt elképzelted.” – nyilatkozta a színésznő a magazinnak. Jen persze az is elmesélte, hogy odáig van jóképű férjéért, Justin Threoux-ért. „Megnevettet. Nagyon izgalmas személyiség, és annyi minden érdekli. Hihetetlenül tehetséges, és nagyon jó ember.”

És már nem kell sokáig várniuk a rajongóknak, hogy kedvencükkel találkozzanak a mozikban, hiszen Jennifer Aniston április 28-án Julia Roberts és Kate Hudson oldalán tér vissza, a Micsoda nő! és a Valentin nap rendezőjének legújabb romantikus vígjátékában, az ANYÁK NAPJÁ-ban. Addig is itt van néhány igazán dögös kép Jennifer Aniston-ról:

Share