2024.07.20.
Illés

Így változott meg Kiss Ádám stílusa


Mindannyiunk életében vannak meghatározó korszakok, amelyekre mindig nosztalgiával gondolunk vissza. A népszerű stand upos, Kiss Ádám főiskolásként hip-hop koncerteken csápolt bőgatyában, és legvadabb kosaras korszakában Michael Jordan fanatikusként még a mester képmását is a hátára varratta. Ma már egyre gyakrabban érzi úgy, hogy kezd megkomolyodni.

A „mai” Kiss Ádám már aligha hasonlít főiskolás önmagára. A most 30 éves humorista azt vallja, az idő múlása kifejezetten jó hatással van rá, és talán sokakkal ellentétben, ő alig várja, hogy egy kicsit „öregebb”, érettebb legyen.a_borbely_kezei_kozott„Az utóbbi időben sokat változott a stílusom és az ízlésem. A minőség egyre fontosabb számomra, és itt nem csak az öltözködésre gondolok. Minőségi ételeket és italokat választok. A barátaim például tudják, hogy ha valami igazán jóval szeretnének meglepni, akkor egy üveg Jackkel biztosan nem lőnek mellé” – kezdte Ádám, aki az utóbbi időben, a sportos ruhákat sportosan elegánsra cserélte és egyre többet ad a megjelenésre. Most például egy autentikus barber shopban járt. Külföldön többször voltam már borbélynál, de itthon ez volt az első alkalom. Emlékszem, Szicíliában az egyik ilyen szalonban egyszer egy keresztapa kinézetű bácsi vett kezelésbe, aki végül annyira megborotvált, hogy úgy néztem ki, mint egy kilencéves” – mesélte a humorista.
kiss_adam_szakall_igazitas

Ádámnak azonban nemcsak a külsőségekben fontos a stílus, a belső tulajdonságok is épp olyan lényegesek, és számára leginkább azok a minták a mértékadók, amelyeket otthon is látott.kiss_adam_elkeszultAz ember sokféle változáson megy keresztül az évek alatt, de egy dologban biztos vagyok, azt szeretném én is majd továbbadni, amit otthon láttam. Amellett, hogy mindig a becsületességre, és alázatra tanítottak a szüleink, nagyon odaadó és szeretetteljes légkörben neveltek minket a nővéremmel. Ha ezt tudom majd továbbadni én is apaként, az minden szempontból csillagos ötös lesz részemről” – tette hozzá Ádám, aki szülei mellett, testvérét is óriási példaképének tartja.

Egy baráti jó tanács Jack bácsitól: Tarts mértéket az alkoholfogyasztásban!

Share