2022.12.07.
Ambrus

Pokorny Lia zavarba hozta a népszerű írót


Különleges vállalkozásba fogott Lakatos Levente. Az Aranykönyv-díjas fiatal író a népszerű színésznőt, Pokorny Liát kérte fel, hogy új regényének, A tiltás gyönyörének három pikáns részletét tolmácsolja saját értelmezésében az olvasóknak.LakatosL_Szigor_I_72dpi

Levente elárulta, ehhez a projekthez nem véletlenül esett a választása Liára.

“Pokorny Liát az ország egyik, ha nem a legjobb színésznőjének tartom, és nagyon boldog vagyok, hogy vállalta ezt a rendhagyó szerepet még úgy is, hogy közben premierre készül. Ezeknek a soroknak különleges tartalmat ad, hogy a helyenként igencsak forró, pikáns részleteket az ő hangján jellegzetes hallhatják az olvasók. Lia számomra a nagybetűs NŐ, gyönyörű, titokzatos, tehetséges és lehengerlő a kisugárzása. Szabályszerűen zavarban voltam előtte a forgatáson, pedig engem nehéz zavarba hozni – mesélte Lakatos Levente, A tiltás gyönyörének szerzője.

Vajon ki a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus sakktáblán? Mennyit érnek a titkok? Megéri-e gyilkolni értük? Mindez kiderül a Szigorból. Az Aranykönyv-díjas Lakatos Levente a Bomlás, a Szeress jobban!, és számos egyéb sikerkönyv szerzője eddig kizárólag e-könyvben kiadott népszerű sorozata most vadonatúj részekkel kiegészítve végre papírkötésben is a rajongók kezébe kerülhet.

Share