2024.04.25.
Márk

Justin Timberlake új dalával trollkodik


Három év hallgatás után végre új dallal és klippel jelentkezik Justin Timberlake. A Can’t Stop the Feeling című dal könnyed és fülbemászó, így a nyár egyik kedvenc slágerévé is válhat.
 
A szerzemény egyébként az ősszel érkező új, DreamWorks animációs film a Trollok betétdala is egyben. A videóban ráadásul számtalan hollywoodi híresség is feltűnik, akik a hangjukat kölcsönözik a film szereplőinek. Szerepel a klipben többek között: Anna Kendrick; Kunal Nayyar, Gwen Stefani; James Corden és Icona Pop is.
justin-timberlake-trollok
Justin Timberlake az elmúlt három évben leginkább magánéletére koncentrált és egyéb projektekben vett részt. A 35 éves énekes már egy ideje dolgozik a visszatérésen és tegnap éjjel debütált is az első dal, a Can’t Stop This Feeling meg is érkezett az új albumról, bár a lemez pontos megjelenési dátuma egyelőre még nem publikus. Annyit viszont elárult Timberlake alkotótársa, Timbaland, hogy a most kiadott daltól eltérően az új album country-s lesz. “Ő Tennessee-ből származik, én Virginiából. Szeretnénk a saját zenei hagyományainkban elmerülni. Mindig is szerettünk volna country-t csinálni” – nyilatkozta a producer. Remélhetőleg, még idén kijön az új album, de addig is pörgessük Can’t Stop This Feeling-et, amire nem lehet nem táncolni!
Share