2024.04.19.
Emma

Peller Anna november vége óta hangolódik az ünnepekre


Szatyrokat cipelő emberek, színes dobozok, fényárban úszó utcák mindenfelé. Már csak pár nap van karácsonyig, és még biztosan akad mindenkinek néhány beszereznivalója. Peller Anna férjével, Mikikével vetette bele magát a karácsonyi forgatagba, hogy az utolsó apróságokat is megvegyék szeretteiknek. Őket ismerve viszont egyáltalán nem meglepő, hogy nem egy átlagos bevásárló körút lett.

Peller Anna és Mikike november vége óta hangolódik az ünnepekre. A lakást már teljes pompában úszik: mindenhol égősorok és dekorációk. Hogy még jobban magukba szívják a karácsony illatát, ellátogattak a Bazilika előtti vásárba is, ahol végül nem az ajándékok beszerzése volt a legizgalmasabb program.Már számoljuk visszafelé a napokat, nagyon várjuk a karácsonyt. Általában apróságokat adunk egymásnak, nálunk az ünnepek inkább arról szólnak, hogy egy kicsit lelassítunk. Nagy családi és baráti összejöveteleket szervezünk, szenteste például hagyomány, hogy Mikike és az én szüleim is nálunk ünnepelnek. Aztán másnap Mariannék jönnek és mi is meglátogatjuk őket” – kezdte Peller Anna.
„Sokan vagyunk, ezért még futottunk gyorsan egy kört ajándék ügyben, de Mikike, mint általában semmit az életben, ezt sem vette komolyan. Az árusok egy kicsit furcsán néztek ránk, ahogy beálltunk kiszolgálni a Finlandia hüttébe, vagy amikor fél órás eszmecserét folytatott az angyalkákról az eladóval, de szerintem a jégen is okoztunk némi feltűnést, egy komplett önálló műsorral próbált rávenni, hogy korit húzzak, de én semmi pénzért nem mennék rá a jégre” – tette hozzá a színésznő, akitől párja vette át a szót.
„Tényleg nagyon várjuk már a szentestét, és biztos vagyok benne, hogy idén is nagyon emlékezetes lesz. Az én reszortom ilyenkor mindig a kacsasütés, abban rettentő profi vagyok, nem volt még rá panasz. Ami ezután következik, az már kicsit rázósabb, ugyanis a karácsonyfa állítással valahogy minden évben akadnak nehézségeim. Ilyenkor rendszerint a kedvenc apósom segít ki a bajban, mert ha rajtam múlna, még szilveszterre sem készülne el a fa” – mondta Mikike, amivel párja, Anna is tökéletesen egyetértett.

A Finlandia a mértékletes alkoholfogyasztás híve, fogyaszd te is felelősséggel!

Share