2024.03.29.
Auguszta

A Golden Globe 2017 legszebb ruhái


Az idei Golden Globe díjátadón is szebbnél szebb ruhákban pompáztak a hírességek. Ahogy  minden évben, idén is a legelső vörös szőnyeges esemény, a Golden Globe gála, ahol Hollywood krémje felvonul gyönyörű vagy kevésbé szép ruhakölteményben. 

Összeszedtem azt a 10 ruhadarabot, amit én is szívesen felvennék egy díjátadóra, vagy vörös szőnyeges puccparádéra. Szerencsére volt miből válogatni idén is. A felsorolás nem rangsorolás.

A sort Emma Stone-nal nyitom, aki bizony díjazott is lett. Hiszen a 7 Golden Globe-díjat nyert Kaliforniai álom című filmben nyújtott alakításáért A legjobb színésznőnek járó díjat vehette át. A bájos színésznő egy elragadó Valentino ruhában vehette át az elismerést.

Tavaly Brie Larson vihette haza A legjobb női főszereplőnek járó díjat. A gyönyörű színésznő egy tűzpiros Rodarte ruhában pompázott. A smink és a haj tökéletes, nem is hiányzik más kiegészítő.

Az egyik nagy kedvencem Reese Witherspoon, aki egy sárga Versace ruhában jelent meg. Úgy tűnik a színésznő kedveli ezt a színt és 10 évente a Golden Globe-on sárga ruhakölteményben jelenik meg. (2007-ben is ezt a színt választotta). Elegáns és visszafogott ruha, de nagyon jól kiemeli a vonalakat.

Őszintén szólva, idén ez a ruha az egyik befutó nálam. Felicity Huffman csinos, csillogós Georges Chakra overálja dögös és kényelmes hatást kelt. A dekoltázs szexi, a fehér és az arany kombinálásával pedig az összkép nagyon bejön.

Emily Ratajkowski tudja hogy kell irtó dögösnek lenni. Ezt egy sárga Reem Acra selyemruhában mutatta meg. Az ezüst hát -és elülső rész kimondottan jót tesz a szemnek. Olyan hatást kelt, mintha sokat láttatna a ruha, de közben mégsem.

A zátony és A pletykafészek sztárja igazi dívaként tündökölt. Blake Lively fekete bársony Atelier Versace estélyiben vonult végig a Golden Globe szőnyegén. Kiegészítőként két egyforma, de nem túl hivalkodó karkötőt dobott magára, amitől még jobb az összhatás.

Gal Gadot igazi Csodanő. A kismama egy fekete alapú kék csillogó Mugler ruhában érkezett a gálára. 

Gillian Anderson egy hófehér Jenny Packham estélyiben tette tiszteletét a nagy eseményen. Akár menyasszonyi ruhaként is megállná helyét ez a darab.

Lily Collins egy rózsaszín, de inkább mályva színű, csipkés Zuhair Murad-ban pózolt hercegnőként.

Zoe Saldana választása pazar. Fodros, rózsaszín, az elején masnival díszített Gucci ruhája minden lány álma.

Share