2024.04.24.
György

Ismét az év férfijait díjazta a Playboy


Idén negyedik alkalommal díjazta hazánk legmeghatározóbb férfijait a Playboy magazin. A Man of the Year gálán díjat nyert Thuróczy Szabolcs, Majka, Shane Tusup, Fábián István és Bernáth József is, a leginspirálóbb múzsa különdíjat pedig Kiss Ramóna kapta. 

Csütörtök este a Tesla Budapest adott otthont a Playboy Man of the Year díjátadójának.  A magazin öt plusz egy kategóriában indított szavazást az olvasók között, és az elmúlt három hónap alatt több mint 250 000 szavazatot gyűjtöttek a jelöltek.

A közönség döntése alapján az év előadóművészének járó díjat Thuróczy Szabolcs vehette át a kategória 2015-ös nyertesétől, Nagy Ervintől. Az Év médiaszemélyisége kategóriában Majka végzett az élen. A hazai gasztronómiai élet legbefolyásosabb alakjaira is szavazhattak az olvasók, az Év gasztrohőse díjat Bernáth József vihette haza.

Idén először a teljesen új YouTuber kategória jelöltjeire is letehették voksukat a szavazók. A megtisztelő első helyért indult Szirmai Gergő, Radics Peti, Dancsó Péter, Magyarósi Csaba, valamint Fábián István alias TheVR Pisti is, aki végül győztesként léphetett a színpadra.

A Playboy idén is kereste a legmeghatározóbb sportembereket és a kategóriában végül Shane Tusup kapta a legtöbb szavazatot. Szintén egy sportoló érdemelte ki a Prada különdíját, Sofron István jégkorongozó lett a divatcég választottja. A magazin 2017-ben is gondolt a leginspirálóbb hölgyekre is, a múzsa kategóriát Kiss Ramóna nyerte meg.A nagyszabású gála háziasszonya Ada, házigazdája pedig Bus István, a Playboy főszerkesztője volt. A győztesek mellett Ónodi Eszter, Kovács Patrícia, Myra Monoka, Molnár Andi, Dallos Bogi, Nagy Alexa, Sáfrány Emese Aleska, Orosz Barbara, Mérai Katalin, Szél Tamás, Deli János, Bye Alex, D. Tóth András, Magyarósi Csaba, Pachmann Péter, Rácz Gergő, Király Viktor, Solti Ádám, Árpa Attila, Pál Tamás, Pribelszki Norbert, Rákóczi Feri és Vásáry André is a Teslában bulizott.

Share