2021.08.02.
Lehel

Új Fanta Instamix – ettől tuti befacsarodsz!


Az áprilisban új márkaarculattal jelentkező Fanta folytatja átváltozó hadjáratát: nem csak a Fanta Elnöki Főnökség-et egészítette ki három új taggal, hanem a jól megszokott Fanta narancsot is három teljesen új ízzel.

limitált számban elérhető Fanta Instamix egy kis újdonságot csempészhet a megszokott hétköznapokba, kiélhetjük minden kreativitásunkat és kedvünk szerint kísérletezhetünk a színekkel és az ízekkel. Az innováció nagyon egyszerűen működik: csak fogjunk egy 0,5 literes Fanta narancsot,keverjük hozzá a 3 Instamix közül valamelyiket és már ihatjuk is az új meggyes, áfonyás vagy görögdinnyés Fantát!

A Fanta Instamix mától elérhető a McDonald’s éttermeiben, valamint csütörtöktől a Tesco áruházaiban a készletek erejéig. Az Instamix önállóan is megvásárolható lesz 99 Ft-os ajánlott fogyasztói áron, de a McDonald’s-ban a párszázas ajánlatok mellé, promóciós időszakban pedig a Tesco áruházakban 2 db 0.5l-es Fanta narancs vásárlása esetén ajándékként juthatunk hozzá. Szeptembertől nagyobb bevásárlóközpontokban akár Fanta Instamix automatákkal is találkozhatunk, illetve más gyorséttermekben szintén feltűnhet a termék.

Share