2023.09.23.
Tekla, Líviusz

Exkluzív fotók a várandós Szabó Zsófiról


Megérkeztek az első művészi pocakos fotók az RTL Klub műsorvezetőjéről. Szabó Zsófi talpig vörösben és egy csodaszép éjkék ruhakölteményben pózolt a kamerának. A Story Extra gyönyörű házigazdája néhány hét múlva édesanya lesz, férjével mégsem izgulják túl a dolgokat. A babaszoba üresen áll, szakirodalmat nem olvasott, és a kórházi csomag sincs még összekészítve. A műsorvezető magabiztos lazaságát sok kismama megirigyelné, de a novemberi BabaMama Expón azért neki is lesznek kérdései a szakértőkhöz.
 
Láttunk már rólad gömbölyödő pocakos fényképeket, de most készültek el az első művészi kismama fotók. Csodásan festesz a képeken, tényleg ennyire jól érzed magad a nyolcadik hónapban?
-Szerencsém van, hiszen sok nő már az első trimeszterben szenved, reggel rosszulléttel indul el otthonról, vagy egész nap szédül és émelyeg, nekem viszont csak pozitív élményeket hozott eddig a várandósságom. Energikusabb vagyok, mint valaha, jövök-megyek, forgatok, intézkedek. Megvallom őszintén, ahogy telik múlik az idő, egyre inkább kezdem érteni és érezni a terhesség igazi jelentését. Már semmilyen pózban nem kényelmes feküdni, ráadásul a kisfiam mostanában éjszaka is rugdos, szóval nem megy könnyen az alvás.
 
Mikor áruljátok el a kis örökmozgó nevét?
-Fogalmam sincs. Mindig nevetek magamban, mert sokan azt hiszik, szándékosan titkoljuk, de ez nem igaz, egyszerűen még nincs meg a befutó. Természetesen vannak jelöltek, de hol az egyik tetszik nekem jobban, hol a másik Zsoltinak. Remélem a kilencedik hónapban, de legkésőbb a szülőszobán, amikor meglátjuk az arcát, biztosan érezni fogjuk, melyik az igazi.
Minden bútor élére állítva várja már a lakóját?
-Viccesen alakult az utóbbi kilenc hónapunk, rendesen kicentiztük a dolgokat. A házat kicsivel azelőtt vettük, hogy kiderült, várandós vagyok, most fogunk beköltözni új otthonunkba. Felesleges lett volna ide-oda cipelni a sok holmit, úgyhogy a kisfiunk szobája egyelőre üres, a bútorok, a kisruhák és a babakocsi az üzletben várakoznak. Ügyeltünk az egyszerűségre és a praktikumra, minden letisztult lesz és modern, kiságyból pedig átalakíthatót választottunk, úgyhogy nem fogja kinőni, egészen óvodás koráig használhatja.
 
Alig várod, hogy öltöztesd, ugye?
-Nálunk a férjem a stylist, úgyhogy babadivat terén Zsolti a szakértő.
 
Nagyon nyugodtnak tűnsz. Jól érzem, hogy nem görcsölitek túl a dolgokat?
-Való igaz, hogy mindketten inkább az ösztönös vonalat képviseljük. Egyetlen kisbabás könyvet sem olvastam, és a várandósság témában sem mélyedtem el komolyabban. Tudatosan döntöttem így, mégpedig más példájából tanulva. Az egyik közeli barátnőm tavaly szült, és ő pont az ellenkező tábort képviselte. Kívülről úgy láttam, minél többet tud, annál nagyobb a zűrzavar a fejében.
Ennyire biztos vagy magadban?
-Hiszem, hogy minden menni fog majd magától, ugyanakkor épp a napokban mondtam a férjemnek, hogy így a vége felé szeretnék elmenni csecsemőápolási tanfolyamra, esetleg szoptatás felkészítésre. Szerencsére ott leszek a novemberi BabaMama Expón, ahol egy helyen elérhető az összes témában jártas szakember és megvehetünk mindent, amire eddig nem került még sor.
 
BabaMama Expo
2017. november 17-18-19.
Papp László Budapest Aréna
Share