2024.03.28.
Gedeon, Johanna

Ötödik alkalommal keresi az év férfijait a Playboy


Ötödik alkalommal keresi az elmúlt év legmeghatározóbb szereplőit a Playboy magazin. A Man of the Year során ezúttal két új kategóriában is bemutatkoznak a jelöltek, így az Előadóművész, Sportolók, YouTuberek és a leginspirálóbb hölgyek által képviselt Múzsa kategóriák mellett az Alkotókra és a tavalyi év legnagyobb Berobbanóira is leteheti voksát a közönség. A jelöltek között idén olyan nevek szerepelnek, mint Borbély Alexandra, Mundruczó Kornél, Dragomán György vagy Fucsovics Márton.
 
Februárban ötödik alkalommal indul a Playboy Man of the Year. A magazin célja, hogy olyan példaképeket mutasson be, akik saját területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtanak és sikereikkel másokat is inspirálnak. Az olvasók ezúttal is hat kategóriában adhatják le voksukat kedvencükre.
 
Előadóművészek között Scherer Péter, Anger Zsolt, Danny Blue, Janklovics Péter és Dóra Béla, míg a Sportolóknál Fucsovics Márton, Lékai Máté, Hanga Ádám, Kozma Dominik, valamint Vámos Márton várja a szavazatokat. Szintén a visszatérő kategóriák között szerepel a tavaly debütált YouTuberek, ahol idén Nessaj, Török Ábel, Dezső Bence, Henry Kettner és Kovács Zsolt erősíti a mezőnyt. Természetesen ebben az évben is kiosztják az Év Múzsája díjat, a címért olyan inspiráló hölgyek indulnak, mint Balsai Móni, Borbély Alexandra, Mádai Vivien, Pásztor Anna és Kiss Virág.
 
A visszatérők mellett 2018-ban két új kategóriával bővül a Man of the Year. Az elmúlt év legnagyobb felfedezettjei közül Szalay Bence, Kovács Tamás és Fehér Tibor színészek, valamint Horváth Tamás énekes és Závodi Marcell zenei producer képviseli a Berobbanókat. Szintén új kategória az Alkotók, amelyben olyan művészekre teheti le voksát a közönség, mint Dragomán György író, Nánási Pál fotós, Tábori-Simon José tervezőgrafikus művész, Krausz Gábor séf, valamint Mundruczó Kornél rendező.
 
A kategóriák győztesei egy nagyszabású gála keretein belül vehetik majd át az első helyezettnek járó kitüntetést.
 
A Playboy Man Of The Year jelöltekre 2018. március 26-ig a http://www.playboy.hu/manoftheyear/ oldalon lehet szavazni.
Forrás :

Red Lemon

Share