2020.07.10.
Amália

Újításokkal indul a Balatoni Nyár a Dunán


Június 18-tól számos újítással, régi és új műsorvezetőkkel és séfekkel, a megszokott szórakoztató, érdekes és informatív tartalommal indul a Balatoni Nyár. A Duna Televízió népszerű magazinműsora a hét minden napján jelentkezik majd.
 
Újoncként csatlakozik az immár nyolcadik évadához érkező Balatoni Nyár csapatához Szabó Erika és Forró Bence. A magazinműsorban Erika Vida Péter partnereként, Bence pedig Kraszkó Zita oldalán köszönti majd a nézőket. Őket vezeti majd fel Rátonyi Kriszta és Harsányi Levente az első hetekben.
A műsor ebben az évben is június közepétől augusztus végéig jelentkezik a hét minden napján – hétfőtől szombatig reggel 8 és 10 óra között, vasárnap 6.45-től 8-ig – a Balaton partjáról, bemutatva a magyar tenger jellegzetességeit, amelyek évről évre csalogatják az ide látogatókat. A stáb az első héten például a híres balatoni lángos nyomába ered majd, felkutatva a legjobbat. A műsorban idén is naponta egy-egy környékbeli település kerül majd bemutatásra, vendégként érkeznek a legnépszerűbb és legismertebb hazai előadók, énekesek, akik zenélnek is a nézőknek, a műsorba várják nemzetközi versenyeik előtt vagy után sikeres sportolóinkat, és a gasztronómia is jelentős szerepet kap majd. Kovács Lázár mellett, aki a tavalyi évben is a műsor séfje volt, több hazai szakember is vállalta, hogy néhány ismert vagy éppen újragondolt nyári fogás segítségével receptötleteket ad a nézőknek a forró napokra. Új rovatokkal is jelentkezik a műsor, a nézők megismerhetik többek között a környező települések vasútállomásainak történetét, bepillanthatnak a magyar Toszkánaként is ismert Balaton-felvidék csodálatos konyhakertjeinek világába, de bemutatják a legnépszerűbb futó- és túraútvonalakat is a tó körül.
„A Balatoni Nyár a Duna Televízió népszerű műsora, a nézők minden évben várják, nem véletlen, hogy immár nyolcadik éve töretlenül követik nemcsak a képernyőn, de a közösségi médiában is. Idén is érdemes lesz a Balatoni Nyárral indítani a vakáció napjait, hiszen a sporttól a zenén át egészen a gasztronómiáig és a turizmusig érdekesebbnél érdekesebb témákat mutatnak majd be a műsorvezető párosok és a meghívott vendégek” – árulta el Medveczky Balázs, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. Televíziós Médiaszolgáltatási Igazgatója.
A Balatoni Nyár a hét minden napján látható lesz, hétfőtől szombatig friss adásokkal, vasárnaponként pedig a hét legjobb pillanatait összefoglaló epizóddal várja az érdeklődőket a televízió elé, és természetesen a forgatási helyszínre, a révfülöpi mólóra is, ahol a közönség a műsor részesévé válhat, találkozhat a vendégekkel és a műsorvezetőkkel egyaránt.
Balatoni Nyár – június 18-tól minden nap a Duna Televízió műsorán!
Share