2024.07.20.
Illés

Ördög Nóra és Kasza Tibi fiatal vállalkozóknak segít


A tévéképernyőről jól ismert hírességek ezúttal üzletemberként és üzletasszonyként mutatkoznak be a Fiatal Vállalkozók Hete előadóiként. A világ 156 országához hasonlóan, Magyarországon nyolcadszorra kerül megrendezésre a Fiatal Vállalkozók Hete 2015. november 16-22. között. A rendezvény egyik tematikus napján, a Vállalkozz Itthon Napon a hazai vállalkozókról, a belföldi piac tudnivalóiról, a vállalkozások legnagyobb veszélyeiről, gyakori hibákról, és kulisszatitkokról tájékozódhatnak az érdeklődők. A november 17-i ingyenes előadások során számos ismert és elismert üzletember ad tanácsot a Groupama Arénában arról, hogy hogyan legyünk sikeresek.

Az előadók között szerepel Ördög Nóra és Törköly Erika is az Angels Army és az Énidő.hu képviseletében.

“Megtiszteltetés számunkra, hogy a FIVOSZ felkért bennünket erre az eseményre, mert alapvetően nem mint vállalkozó gondolunk magunkra. Nagyon örülünk, ha példaértékűnek tartják a munkánkat, hiszen az Angyalműhely építésénél elsősorban a lelkesedésünkből fakadó lendület vitt minket előre, kevésbé a tudatos gazdasági megfontoltság” – mondta Ördög Nóra.

“A saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy milyen kihívásokkal találkozik egy fiatal vállalkozó, hiszen mi is huszonéves nőként, fiatal anyukaként kezdtük! Ezért az előadásunkban szívesen mesélünk a a kezdetekről, a saját tapasztalatainkról, és hogy hogyan jutottunk el az Énidő.hu projektig. Szó lesz arról is, hogy miért tartjuk fontosnak az énidőt, a magunkra szánt minőségi időt és hogy nekünk mi az, ami bevált, hogy az önismeret a mindennapjaink része legyen, segítve ezzel a vállalkozásunkat is” – tette hozzá Nóri társa, Törköly Erika.vallakozoA Vállalkozz Itthon Napon előadást tart majd Kasza Tibor énekes, zeneszerző, műsorvezető producer is. A kis híján ötszázezer facebookos rajongóval bíró híresség arról is mesél majd, hogy milyen üzleti lehetőségek rejlenek a közösségi médiában.

“Fontosnak tartottuk, hogy a tapasztalt cégvezetők és sikeres fiatal vállalkozók között hírességeket is felkérjünk előadónak, hiszen általuk szélesebb közönséghez juthat el a Fiatal Vállalkozók Hetének üzenete. Ördög Nóra, Törköly Erika és Kasza Tibor előadása minden bizonnyal rengeteg vállalkozót is érdekel majd, hiszen ahhoz, hogy valaki sikerre vigye a cégét, remek kommunikációra és marketingre is szükség van” – mondta dr. Kovács Patrik, a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (FIVOSZ) alapító elnöke.

A Fiatal Vállalkozók Hetének keretein belül idén a Vállalkozz Itthon Nap mellett a Sikeres Pénzügyek és Menedzsment Napjára, a Vállalkozz Itthon Napra, a Milliárdosok Napjára, a Kreatív Vállalkozások Napjára, valamint a Magyar Nemzeti Kereskedőház közreműködésével megvalósuló Nemzetközi Nap keretében rendezett Villám Export Akadémiára is várják az érdeklődőket.

A több mint 50 előadáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Bővebb információ a www.fiatalvallalkozokhete.hu weboldalon található.

Share