2024.03.29.
Auguszta

Négyballábas macska a legújabb kedvenc az új karácsonyi reklámban


Máris megérkezett a John Lewis áruházlánc idei karácsonyi reklámjának konkurenciája. A brit Sainsbury’s áruházlánc kisfilmjében egy macska a főszereplő, aki teszetoszaságával majdnem tönkreteszi egy család karácsonyát, de szerencsére a készítők gondoskodtak arról, hogy a karácsony és a szeretet minden gondot megoldjon.

A videó főszereplője a brit gyerekkönyv-főszereplő, Mog, a macska, aki se perc alatt tönkre vágja az egész házat. Szerencséjére ez sosem derül ki, hiszen véletlenül tárcsázza a segélyhívót, így időben kiérnek a tűzoltók és nem ég porig a ház. Ám a család karácsonya romokban hever, de a happy end érdekében a karácsony szelleme erősen dolgozott, amit a szomszédok prezentálnak a videóban. A kisfilm Judith Kerr novellája alapján készült.

Mog története 1970-ben született meg és a gyerekek egészen 2002-ig rendszeresen, összesen 16 könyvben találkozhattak vele, amikor is a macska a Goodbye Mog című kötetben meghalt. A macskát most a Sainsbury’s keltette életre, és még egy új könyv is született ebből az apróból. A macska plüssállatként is elérhető kereken 10 fontért.

Share