2024.04.18.
Andrea, Ilma

Szekeres Adrienn Ajándék koncert a Papp László Budapest Sportarénában


Az igényes popzene kedvelői már megszokhatták, hogy Szekeres Adrien évről évre valami különleges produkcióval rukkol elő év vége felé. Nem lesz ez másképp idén sem, hiszen az énekesnő már javában készül a 2015. december 28-i Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő szimfonikus nagykoncertre.

Adrien tavasszal rajongói nagy örömére hat év után ismét új dallal és videoklippel jelentkezett. Az “Örök láng” három koncertfelvétellel karöltve – a felvételek a Papp László Budapest Sportarénában készültek 2012-ben – helyet kap azon az EP-n, melyet exkluzív formában, bakelit lemezen is meghallgathatnak majd az érdeklődők. Adrien és férje Gábor nagyon fontosnak tartják a minőséget és a tradíciókat. Hisznek abban, hogy a zene az egyik legfontosabb része a kultúránknak, halhatatlan és nincs szüksége szavakra, hogy meggyőzzön létezéséről. A bakelit lemez az állandóság és mélyebb értékek szimbóluma, mely megállta a helyét a modern világban is. Az Ajándék című korong ünnepélyes keretek között, az album keresztszülei, Szulák Andrea és Németh Kristóf jelenlétében látott napvilágot. A népszerű énekesnő a december 28-i szimfonikus nagykoncertje kapcsán elmondta:SzekeresAdrien3„Sokáig azt hittem, a színháztermek és koncerttermek az én igazi terepem, de nagyon jól éreztem magam három éve a karácsonyi koncertemen az Aréna színpadán, így a megtiszteltetés mellett hatalmas öröm számomra, hogy ismét ott énekelhetek. Ígérem, ezúttal is ünnepi lesz a hangulat, sok meglepetéssel és egy igazi különlegességgel is készülünk. Annyit elárulhatok, hogy a műsorban egy picit nagyobb részt szánunk az ismertebb pop slágereimnek, mint legutóbb.”SzulakAndreaGasparLaciBalczoPeter_foto_KardosIstvan

Szekeres Adrienn annak ellenére, hogy büszkén vállalja a pop énekesnő státuszt, folyamatosan keresi az új megoldásokat és nem retten meg az opera műfaj kihívásaitól sem. Az est folyamán elénekli az Ombra mai fu vagy a Nessun Doma című dalokat, melyek magas szakmai tudás mellett igazán karizmatikus előadói képességeket is igényelnek. „Egy énekes mindig keresse a határait és dolgozzon a produkcióján. Szeretem meglepni a rajongóimat, megszerettetni velük a régen elfelejtett stílusokat és a koncert részévé tenni őket.”

„A hang, melyet ezer közül is felismerünk, a klasszikus zene ötvözetével egy életre szóló élményt nyújt.”

2015. december 28. (hétfő), 19.00, Papp László Budapest Sportaréna

Az „Ajándék” című koncerten Szulák Andrea, Gáspár Laci és Balczó Péter lesznek a vendégei, az Óbudai Danubia Zenekar kíséretében!

Jegyek: www.broadway.hu
Bővebb információ: www.szekeresadrien.hu

Share