2024.04.26.
Ervin

Kiosztották a Style Award díjakat


Második alkalommal osztották ki az InStyle – Style Award díjakat. A magazin a stílust, minőséget és teljesítményt díjazta, olyan kategóriákban mint stílusos nő és férfi, fiatal divattervező, jótékony sztár, blogger, Instagramsztár és fiatal tehetség. Az extravagáns estén  Kovács Patrícia, Polgár Odett, Schoblocher Barbara, Istvánffy Emma, a Bridget & Olivia és Fehérvári Gábor Alfréd is díjazott volt.  

Csütörtök este a Bestiában adták át a 2016-os Style Award díjakat, a hét kategória, összesen 35 jelöltjére az olvasók szavazhattak. A trendszetter magazin a kreativitást, művészetet, stílust és minőséget díjazta. Szűcs Péter, az InStyle főszerkesztője kiemelt fontosságúnak tartja az ehhez hasonló kezdeményezéseket.

„Ismét bebizonyosodott, hogy ha letesszük a voksunkat a minőség és a teljesítmény mellett, akkor biztos, hogy pozitív visszaigazolást kapunk róla. A magazinunk egyik alapelve, hogy legyünk bátrak, merítsünk a fiatal, kreatív energiákból, amiket például a Style Award jelöltjei képviselnek. Függetlenség, erő, tehetség, művészet, ha ezek összeadódnak, akkor csak jó lehet az eredmény” – kezdte Szűcs Péter. „Trendszetter magazinként fontos, hogy megmutassuk azokat a tehetségeket, akikre érdemes odafigyelni” – mondta el a főszerkesztő.instyle_award_2016 (52)Ismét megválasztották a legstílusosabb nőt és férfit, az előbbi kategóriában Schoblocher Barbara, a Blahalousiana énekesnője kapta a legtöbb szavazatot az olvasoktól, akinek a Perwoll Gold képviselője adta át a díjat. A legstílusosabb férfinak járó elismerést Szilágyi Áron, olimpiai bajnok vívó érdemelte ki. Idén is kiderült, hogy kinek az írásait olvassák a legszívesebben, Istvánffy Emma lett az év bloggere. A visszatérő kategóriák között szerepelt az év fiatal divattervezője, a címet 2016-ban a Bridget & Olivia tudhatja magáénak.

A verseny idén három új kategóriával egészült ki. Ilyen volt például a jótékony sztár kategória, ahol olyan nevek indultak a címért, mint Kovács Patrícia, a Kele Clothing, Sena, Weisz Fanni és Szabó Kimmel Tamás. A szavazók végül Kovács Patrícia színésznő és az általa képviselt Suhanj! Alapítvány mellett tették le voksukat.instyle_award_2016 (54)A feltörekvő művészeket szeretné segíteni a teljesen új fiatal tehetség kategória, amiben Fehérvári Gábor Alfréd kapta a kategória győztesének járó elismerést, olyan neveket maga mögé utasítva, mint Farkas Franciska, Horkay Barnabás, a Kelemen Kabátban és a Margaret Island. A legnépszerűbb képmegosztó portál fontosságára hívta fel a figyelmet, az Instagramsztár kategória, amiben arról dönthettek az olvasók, hogy melyik kedvencük kezeli legprofibb módon saját oldalát. Iszak Eszti, Palvin Barbara, Tombor Nelli és Fluor Tomi is a jelöltek között szerepelt, de végül Polgár Odett kapta meg a kategória díját.instyle_award_2016 (46)

Az InStyle különdíját Abodi Dóra, míg a Bioderma elismerését a Mei Kawa kapta meg. A jelölteken és győzteseken túl a Bestiában bulizott többek között Boggie, Görög Zita, Lakatos Márk, a Mary Popkids, a Honeybeast és Vágó Réka is.

A gáláról készült képek:

Share