2024.04.25.
Márk

Geszti Péter és Simon Kornél is csatlakozott a Playboy kampányához


Életük utolsó szakaszában lévő betegek humánus ellátása mellett áll ki Gianni a Playboy Hero jótékonysági kampányban. A gasztro gurun kívül olyan nevek csatlakoztak idén a kezdeményezéshez mint Geszti Péter, aki hátrányos helyzetű tehetségeket támogat, valamint Nagy Ervin, Simon Kornél és Marsalkó Dávid.
 
Idén is elindult a Playboy Hero, amelynek célja, hogy sikeres üzletemberek és hírességek párokat alkotva hívják fel a figyelmet fontos társadalmi ügyekre. Az idei hősökhöz csatlakozott Gianni is, aki Holló Gáborral együtt segíti a Magyar Hospice Alapítványt.
gianni_annoni
„Nagyon stresszes világban élünk és sokszor elfelejtünk foglalkozni olyan ügyekkel, problémákkal, amelyek magunkon kívül másokat is érintenek. Szeretek néha megállni a mindennapok pörgésében és tenni valami mást, amivel segíthetek. Sajnos a nagymamám nagyon korán itt hagyott minket, így pontosan tudom, hogy milyen nehéz ezzel megbirkóznia egy családnak. Örülök, hogy vannak olyan emberek, akik arra teszik fel az életüket, hogy mások méltósággal tölthessék el utolsó hónapjaikat.” – mondta Gianni, aki már fiatalon szembesült egy családtag elvesztésével.
 
Geszti Péter Simon Kornél színésszel karöltve azon munkálkodik, hogy felhívják a figyelmet az ország leginkább hátrányos helyzetű kistérségében, Berettyóújfalu környékén élő gyerekekért dolgozó Igazgyöngy Alapítvány tevékenységére.
 
„Hiszek abban, hogy az ismertség erejét lehet és kell is társadalmi ügyek szolgálatába állítani. Segíteni tudjuk általa a valódi, civil hősöket, akik nem reflektorfényben dolgoznak, de a munka oroszlánrészét bizony ők végzik” – mondta Geszti Péter. Minden lehetséges módon segíteni kell az önszerveződő szférát. Az Igazgyöngy Alapítvány munkáját már régóta figyelemmel kísérem és nagyra tartom a munkájukat. Reményt és lehetőséget teremtenek tehetséges gyerekeknek egy olyan térségben, ahol szinte mindenki hátrányos helyzetűnek számít szociális értelemben.”
nagy_ervin
A kampányban részt vesz Nagy Ervin is, aki Nyáry Krisztiánnal működik együtt az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület érdekében, valamint Marsalkó Dávid is, aki Zwack Sándorral alkot párt, hogy bemutassák az Őrzők Alapítvány tevékenységének fontosságát. A nagyszabású kampány lezárásaként 2016. december 3-án egy ünnepi gálaesten adományaikkal támogathatják majd a résztvevők az alapítványok munkáját. Addig is az olvasókon a sor, hogy eldöntsék, melyik szervezet kapja a közönségdíjat. Szavazni az alábbi linken lehet: http://playboy.hu/hero/
Share