2024.03.19.
József, Bánk

Az Animal Cannibals celebektől kapta a legnagyobb elismerést!


Mivel tombol a retro láz, ezért magától értetődő volt, hogy a novemberben megjelent az Animal Cannibals lemezre feltétlenül rákerüljön egy-két gyöngyszem a múltból. Ki ne ismerné a világhírű Grease megamixet, a Boney-M megamixet vagy a Hungária mix-et? Minden házibuli kötelező darabjait most már az Animal Cannibals egyvelege is gazdagítja!
 
A dalhoz egy nagyon különleges videóklip készült! A több hónapon keresztül forgatott képi anyagban elismert és népszerű hölgyek és urak szerepelnek a hazai zenei-, művészeti-, sport- és közéleti szcénából. A közel 80 (!) híresség megmutatja, hogy az AC-t nem lehet nem szeretni. Mindenkinek van egy kedvenc kannibál slágere!
Az AC Party Megamixben közszereplők, színészek, sportolók és zenészek rappelik teljes beleéléssel a „Péntek”, a „Takarítónő”, a „Mindenki azt akarja”, a „Minden változik”, a „Budapest nyáron” és a „Hazafelé az út veszélyes” című slágereket. A videót a Silverhill Studio készítette, a végeredmény pedig a hazai közélet legjobb összefoglalója – a kannibálok görbe tükréből visszapillantva.
 
A Party Megamixben közel 80 (!) celeb szerepel, ami már magában rekordteljesítmény – ennyi ismert és elismert szereplője még nem volt hazai könnyűzenei videóklipnek. A zenei szférából a Halott Pénz, a WellHello, Majka, Deniz, Sub Bass Monster, Puskás Peti, a Király-testvérek, Dér Heni, Radics Gigi, Sena, a Quimby, a Kelemen Kabátban tagjai bukkannak fel néhány másodperces kameo szerep erejéig és a lista közel sem teljes! A zenészek mellett sportolók, humoristák, színészek, műsorvezetők és modellek is előadták kedvenc kannibál slágerüket, így Iszak Esztitől Erdei Zsolton és Gundel Takács Gáboron át Ördög Nórán és Scherer Péteren keresztül egészen Magdi anyusig csupa ismerős és szeretett arc tűnik fel az állati képernyőn.
„Kaptunk már sok elismerést a pályafutásunk során, de ez a klip a legnagyobb elismerés, a szereplői miatt.” – mondták a kannibálok a klippel kapcsolatban. A dal egyébként a november 11-én megjelent “1111” című albumon található, 18 további saját szerzemény kíséretében.
Share