2020.07.14.
Örs, Stella

HÚSVÉTI ŐZGERINC


A húsvéti ételekből hagyomány szerint nem hiányozhat a sonka és a tojás, így ennek megfelelően én sem hagytam ki ezeket az alapanyagokat az ünnepi ételből. Persze ezeket saját ízlés szerint lehet variálni. A következő videóban láthatjátok, hogy az általam készített Húsvéti őzgerincet zöldségekkel és tönköly tésztával egészítettem ki, melyekhez nagyon jól passzol a torma. Nagyon finom, egészséges és könnyed ízvilágú, így mindenkinek tudom ajánlani. Jó étvágyat és Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!

Hozzávalók:
– Tojás
– Sárgarépa
– Spárga
– Brokkoli
– Paradicsom
– Füstölt sonka
– Tavaszi sonka
– Sajt
– Tejföl
– Torma
– Tönköly tészta
– Só, bors
– Kókuszolaj

Share