2024.04.25.
Márk

Szabó Győző az Éjjel-Nappal Budapestben


Magyarország egyik legnépszerűbb színésze, Szabó Győző is feltűnik az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban szerdán az RTL Klubon.
 
A történet szerint ÉNB Maja egy VIP premieren fut össze kedvencével, aki többek között a Valami Amerika, a Kontroll, a Magyar Vándor, az Egy bolond százat csinál című filmekben is szerepelt és aki Pajkaszeg rendőrét alakítja az RTL Klub másik sikersorozatában, a Mi kis falunkban.

És hogy milyen tanácsot adna a kezdő színészeknek Szabó Győző?
“Első gondolatom az lenne, hogy gondolják újra! Lássuk be, hogy ez egy nagyon nehéz, nagyon szép pálya, tele buktatókkal, de ha az ember tudja, vagy érzi, vagy megvan az önértékelése, és tudja pontosan, hogy hol van, és mi a helye, akkor szerintem tud eredményt elérni. Főleg ha bátor, ha tudatos, vagy ha ösztönös.” – mondta mosolyogva a színész, akinek ÉNB Majáról is volt véleménye.
“Maja aranyosnak tűnik, de kicsit túlspirázza, túlpörgeti a dolgokat, láthatóan tele van életerővel és vitalitással, de ez normális, egy fiatal lány ilyen kell, hogy legyen.” – fejezte be a színész, akit ma este láthatunk az Éjjel-Nappal Budapestben.
Share