2024.06.25.
Vilmos

Mádai Vivien: Édesanyám igazi példakép számomra!


Legjobb barátnők vagy éppen két dudás egy csárdában? Az anya és lánya közötti különleges kapcsolat nem mindig felhőtlen, de az biztos, egy lány életében az egyik legmeghatározóbb szerepet édesanyja tölti be. A JOY Social Media Award #anyavagyok kategória jelöltjei, Mádai Vivien, Bolla Viktória és Molnár-Szilágyi Szilvi anyák napja közeledtével elárulták, milyen a kapcsolatuk édesanyjukkal és hogyan változtak meg azóta, hogy ők is anyák lettek.
 
Mádai Vivien mindig is szoros kapcsolatot ápolt édesanyjával, elmondása szerint igazi barátnős viszony az övék. „Anyukám egy nagyon fiatalos, trendi anyuka és kisfiam születése óta már nagymama is. Pont ezért rengeteg csajos programot szervezünk magunknak, csak kettesben” – árulta el Vivi.  „Igazi példakép ő számomra, bízom benne, hogy mindazt, amit tőle láttam és tanultam, tovább tudom majd adni a kisfiamnak és olyan jó anya leszek, mint amilyen ő” – mondta Vivi, aki édesanyjától gyermekként tanulta meg milyen fontos a napirend kialakítása, éppen ezért ezt tudatosan próbálja átadni kisfiának is.
Bolla Viktória, az 11ground blog alapítója és hazánk egyik legmeghatározóbb bloggere 9 hónapja szintén fiatal anyaként éli a mindennapjait. „Azóta, hogy megszületett a kislányom, másképpen tekintek édesanyámra. Gyerekként sok minden természetes számunkra, és észre sem vesszük, hogy mennyivel több minden zajlik a háttérben. Hihetetlen hálás vagyok neki mindenért, ami tanított nekem. Szerencsés vagyok, mindig mindenben számíthatok rá” – mondta Viki, akinek a mai napig szoros kapcsolata van a szüleivel. „Óriási szabadságot kaptam tőlük gyermekként és ezt én is szeretném továbbadni, mint anya. Szeretnék Laurának minél nagyobb biztonságot adni ahhoz, hogymegvalósítsa álmait” – tette hozzá Viki, aki idén is szeretné meglepni Ausztriában élő édesanyját anyák napján.  
Molnár-Szilágyi Szilvi és édesanyja között klasszikus-anya lánya kapcsolat volt mindig is. Amióta azonban megszületett a kis Szofi, még az erős és kemény nagymama is megenyhült. „Anyukám egy nagyon erős személyiség, egy kemény nő. Nagyon jó a kapcsolatunk, bár nem az a barátnős viszony van köztünk, de ez nekünk így jó. Rengeteget tanultam és örököltem tőle, például a szépség- és bőrápolási iránti érdeklődést vagy hogy imádok főzni. Ezeket Szofinak is szeretném megtanítani, aki még csak kétéves, de már most otthonosan mozog mindkét témában” – mesélte nevetve Szilvi.
A Joy magazin Social Media Award #anyavagyok kategória jelöltjeire az olvasók június 1-ig az alábbi oldalon szavazhatnak: https://www.joy.hu/sma/
 
 
 
Forrás :

Red Lemon

Share