2024.07.18.
Frigyes

VOLT 2017: Új CD és himnusz


Megjelent a 25. Telekom VOLT Fesztivál CD-je, exkluzív dalokkal és számos, örök érvényű sikerrel, amelyek az elmúlt 25 évet idézik fel. Csak ezen az albumon hallható a VOLT Allstars + Zävodi Jelszó: LOVE című dala, amelyet Demjén Ferenc tiszteletére hazai sztárok adnak elő, és a 25. VOLT himnusza, amit pedig a Punnany Massif jegyez. Eklektikus válogatás a Kispáltól a Wellhello-ig, a Halott Pénztől a Vad Fruttikig. A CD országszerte a MOL-kutakon vásárolható meg, 990 Ft-os áron.

Ez a CD pont annyira eklektikus válogatás, mint amilyen az idén 25. soproni VOLT Fesztivál. A tracklistát nézve számos olyan dal is helyet kapott rajta, amely nemcsak aktuális, de igazi kuriózum, hiszen erre az alkalomra íródott és csak itt érhető el. A CD országszerte a MOL benzinkutakon érhető el, 990 Ft-os áron, VOLTos matrica melléklettel. A válogatásról a VOLT két alapító-főszervezője, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert mondta el gondolatait.

VOLT Allstars + Zävodi: Jelszó: LOVE

Előadók: Deniz, Eckü, Herrer Sára, Hien, Járai Márk, Kama, Király Viktor, Lábas Viki, Mező Misi, Odett, Puskás Peti, Rúzsa Magdi, Szivák Zsolt, Szűcs Krisztián

„Az idei évben a Petőfi Zenei Díj életműdíját Demjén Ferenc kapja. Az ő tiszteletére készült ez a feldolgozás, Demjén szerzeménye, a Bergendy 1972-es dala. Nagyon megtisztelő, hogy ilyen sokan örömmel tettek eleget a felkérésnek. A dalt élőben csupán egyetlen egyszer láthatja és hallhatja színpadon a közönség: június 26-án, a Petőfi Zenei Díj gálán.”

Punnany Massif – feat. Pásztor Anna & Charlie (prod. Rendben Man): Ami VOLT az majd lesz! – A 25. Telekom VOLT Fesztivál himnusza

„Felcser Máté kezei alatt olyan VOLTos himnusz született, amely méltó a jubileumi eseményhez. A dal klipjét a Telekom VOLT Fesztivál helyszínén, az üres mezőn  forgattuk, de megelevenedik benne az elmúlt 25 év sok-sok fontos pillanata. A klip az OTP Junior ajándéka.”

Halott Pénz: Valami van a levegőben

„Tavaly óta Dávid és csapata Sopron város kitüntetettjei. Ők, és az ő sikertörténetük igazi példakép sokak számára, az „Emlékszem, Sopronban” című, a Wellhelloval közös VOLTos himnuszukat pedig már több mint 16 millióan látták a YouTube-on.”

Brains feat. Likó Marcell: Ezt szeretem

„Egy igazán sikeres együttműködés eredménye: a Brains és a Vad Fruttik frontembere egy dalban.”

Soulwave: Szaladok

„Korábban nem jártak a VOLTon, mostantól fognak. Ez az egyik nagy reménységünk…”

Ákos: Igazán

„Nemcsak a legtöbb fesztiválfellépés említhető Ákos és a VOLT kapcsán, de az is, hogy pályafutása során először nálunk fesztiválozott. Annyira kellemesen csalódott ebben a műfajban, hogy pár nappal később egy palack vörösborral lepett meg érte… Azóta pedig kb. tízszer járt nálunk.”

Rúzsa Magdi: Jel

„Az utóbbi években mindig óriási buli Magdi VOLTos koncertje. Idén először a Nagyszínpadon várjuk.”

Margaret Island: Veled minden

„Igazi VOLTos, szerelmes hangulatú dal…”

Belmondo: Mikor

„Ez nemcsak Czutor Zoli legszebb dala, de az utóbbi évek egyik legjobbja is ebben a műfajban. Aki VOLT már szerelmes, érti, mire gondolunk…”

NAZA: Az kell, ami nincs

„Mező Misi és Szűcs Krisztián új projektje az idei VOLTon mutatkozik be.”

Wellhello: Rakpart

„Az ő sikerük ugyancsak példaértékű. Ezzel a dallal robbantak be, és azóta is megdobogtatja a szíveket, amikor megszólal valahol…”

Király Viktor feat. Majka & Curtis: Hatodik emelet

„Igazi buli, igazi sláger. Tuti, hogy sokat halljuk ezt idén nyáron.”

Animal Cannibals: AC Party Megamix

„A Kannibálok szinte a kezdetek óta jelen vannak a VOLTon, volt, hogy HIPHOP JAM-et szerveztek, filmet forgattak vagy éppen himnuszt írtak. Most a pályafutásuk legjobb dalait gyúrták egybe…  Tök jó újrahallgatni…”

Vad Fruttik: Nekem senkim sincsen (Bakony Scamp Remix)

„VOLTos kedvenc, a legnagyobb dalok egyike, új feldolgozásban. Fel a hangerőt!”

Tankcsapda: Alföldi gyerek

„Vállaljuk: a kedvenc rockbandánk… Nehéz volt tőlük dalt választani, de sokat segített, hogy ők ezt akarták odaadni… :)”

Pál utcai fiúk: A bál

„Ez a dal még a VOLTnál is régebben született, de a mai napig óriási kedvencünk. Nagyon örültünk, amikor tavaly a Petőfi Rádióban a hallgatók minden idők legjobb dalának választották. Van benne valami…”

Kispál és a Borz: Ha az életben

„Ehhez a dalhoz nem kell magyarázat. Minden idők egyik legfontosabb magyar szakítós-himnusza. Ezen nőttünk fel, elég sokan…” 

Quimby: Magam adom

„Minden Quimby-koncertnek ez a vége, így nem VOLT kérdés, hogy ezt a félig-meddig visszatekintő CD-t is ezzel zárjuk. Sajnos azonban elszúrtunk valamit és egy fura verzió került a maszterre, nem az eredeti. Nem baj, majd a VOLTon meghallgatjuk élőben…”

Forrás :

VOLT

Share