2024.03.28.
Gedeon, Johanna

MAJKA & CURTIS LIVE – ARÉNA KONCERT 2018


Számtalan telt házas klubkoncert és megannyi nagyszínpados fesztivál fellépést követően MAJKA és CURTIS 2018. március 17-én először lép fel a Papp László Budapest Sportarénában!

A képernyőn 15 éve megismert Majka mára a magyar televíziózás egyik legnépszerűbb figurája. Zenei karrierjét is a kezdetektől építve szókimondó szövegeivel és őszinte stílusával robbant be a rap világába. Olyan híres rap és R’n’B előadókkal készített közös lemezeket, mint Dopeman, Pápai Joci, vagy Tyson.

Curtis-szel készített nagy sikerű, Fonogram-díjas “Belehalok” című dal évek óta a rádiók kedvence, a YouTube-on is közel 50 milliós nézettséggel büszkélkedhet. Bátran kijelenthetjük, hogy Majka és Curtis duója megérett egy igazi Arénás bulira, ahol sok ezer ember előtt, soha nem látott csomagolásban adják majd elő az olyan híres számaikat, mint az Elvitted a szívemetMagyar vagyok vagy a Csak te létezel.

A jövő év kiemelt fontosságú koncertje igazán egyedi élménynek ígérkezik, különleges látvánnyal, vendégekkel és a legnagyobb slágerekkel. Ne maradj le Magyarország kedvenc rap párosának egyszeri és megismételhetetlen show-járól!

Jegyek kaphatók: www.broadway.hu

Share