2024.05.08.
Mihály

Forró hangulatú bulival búcsúztatta az őszt a Miss Balaton


Hétvégén rengetegen buliztak a Miss Balaton Winter Party-n, köztük Epres Panni, Dukai Regina, Iszak Eszti, Dobó Ági, Magony Szilvi, Marton Adrienn és Lipcsei Betta, valamint a szépségverseny korábbi döntősei is ott voltak a Buddha-Bar Budapestben. A Miss Balaton modelljei még egy rendhagyó divatbemutatóval is készültek, ahol a Sugarbird legújabb kollekcióját mutatták be.

Most már hagyománnyá vált, hogy november utolsó hétvégéjén egy nyarat idéző bulival köszönti a telet a Miss Balaton csapata. A Winter Party-n a több száz vendég mellett olyan hírességek is feltűntek a Buddha-Bar Budapestben, mint Zimány Linda, Debreczeni Zita és a Hooligans együttes gitárosa, Tóth Tibi, de természetesen a verseny tanácsadói és trénerei is a helyszínen buliztak.
„Minden évben nagyon várjuk a Winter Party-t, hiszen ilyenkor újra találkozunk a teljes csapattal, a korábbi évek döntőseivel” – mesélte Dobó Ági, aki aznap este a népszerű főzőműsorban elért győzelmére is koccinthatott a csapattal.Nagyon örültem, hogy egy másik oldalamat is megmutathattam, hiszen mi is arra biztatjuk a lányokat, hogy bátran mutassák meg tehetségüket. Számomra nagyon sokat jelentett ez a műsor és nagyon büszke vagyok, hogy sikerült végig helytállnom és végül győzni, szerettem volna egy kicsit a szépségkirálynőkkel szemben felállított sztereotípiákat is megdönteni” – tette hozzá Ági.
A verseny gyönyörű modelljei egy extra produkcióval is készültek, a Midnight Show keretein belül mutatták be a Sugarbird karácsonyi kollekciójának darabjait. A korábbi évek győztesei és döntős szépségei mellé az idei év királynője, Rákos Lili is csatlakozott, aki egyre több alkalommal mutatja meg magát a kifutón.
Forrás :

Red Lemon

Share