2024.06.21.
Alajos, Leila

Újabb ötcsillagos bálra készülhet a magyar celebvilág


Kevesebb mint két hónap és a magyar sztárvilág újra estélyibe bújik: 2018. február 10-én rendezik a Story Ötcsillag és Díjátadó Gálát. A báli szezon egyik legpatinásabb eseményén 19. alkalommal adják át a Story Ötcsillag és Érték-díjakat a fővárosi Corinthia Grand Hotel dísztermében.
 
Az Ötcsillag-díjat a Story magazin olvasók öt kategóriában ítélik oda kedvenceiknek, az öt Érték-díj sorsáról pedig a napokban tartott ülést a három „elsőbálozóval” újjáalakult kuratórium. Ezek mellett egy életműdíj lel még gazdára az est folyamán, így összesen 11 díjazottat ünnepel majd a többszáz fős vendégsereg. A kuratóriumba Pataki Ági filmproducer és Rózsa György televíziós személyiség mellé ezúttal Udvaros Dorottya, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő; Kovács Katalin, háromszoros olimpiai bajnok kajakos; valamint Balázs Fecó, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész csatlakozott.
Kovács Katalin megtisztelve fogadta a kuratóriumi felkérést. „Sportolóként én is büszke voltam minden kitüntetésemre, így különleges érzés számomra, hogy én javasolhatok valakit egy ilyen nemes díjra” – mesélte az olimpiai bajnok, aki elmondása szerint kifejezetten élvezte a döntéshozatalt. „Amikor felkértek a részvételre, rögtön beugrott egy név, de ahogy közeledett a találkozónk napja, egyre több jelölt kavargott a fejemben, végül olyan valakit jelöltem, akiben azonnal egyetértettünk.”
 
Udvaros Dorottya szintén új tagként csatlakozott a kuratóriumhoz. „Nagy örömmel töltött el, hogy pályatársakat javasolhatok erre a díjra. A jelöltem pedig sok mindenben kimagasló volt 2017-ben, és ebben szerencsére a kuratórium is egyetértett velem.” A művésznő annyira lelkesen készült az ülésre, hogy mind az öt Érték-díj kategóriára saját javaslattal érkezett. Arra, hogy a kuratórium végül kiket díjazott, illetve, hogy kik lesznek a Story olvasók kedvencei, február 10-én derül fény. Vajon Sebestyén Balázs a hatodik Story díját is átveheti 2018-ban? Ismét a Sztárban sztár lesz az olvasók kedvenc produkciója vagy egy új, esetleg rég nem látott koncepció lopta be magát az olvasók szívébe? Másfél hónap múlva mindez kiderül és addig itt egy videó a tavalyi buliról.
Share