2024.03.29.
Auguszta

Ez a titka Rubint Réka és Schobert Norbi házasságának


Párkapcsolatban élni a sok szép élmény és szeretet mellett, kemény is tud lenni, ami rengeteg odafigyelést, szorgalmat és odaadást igényel.
 
A JOY Social Media Award #szerelmesvagyok kategória két párosa elárulta, hogyan tartják életben a tüzet kapcsolatukban sok év után is. Rubint Réka és Kulcsár Edina megosztották saját tapasztalataikat, és pár jó tanáccsal is szolgáltak.
 
A több mint másfél évtizede házasságban élő Rubint Réka és Schobert Norbert az ország talán legfittebb párja. Rengeteg elfoglaltság és három gyermek mellett azonban nem könnyű életben tartani a tüzet. Ám a rutinos családanya elárulta, ők hogyan találnak alkalmat rá, hogy időt szakítsanak egymásra és kapcsolatukra.
„16 év házasság után is elmondhatom, hogy lángol köztünk a tűz. Ezért azonban mindennap tenni kell, mert, ha nem őrizzük, vigyázunk rá, könnyen kialudhat. Rengeteget dolgozunk mindketten, mégis igyekszünk napközben is találkozni, együtt ebédelni, vagy közösen tölteni egy kis időt. Három iskolás gyermek szüleiként sem szabad soha figyelmen kívül hagyni, hogy mi nem csak apa és anya vagyunk, hanem egymás társai, szerelmei is. A délutánok és az esték mindig a gyerekekről szólnak. Így hétköznap kevésbé szoktunk eljárni otthonról, ilyenkor többnyire ötösben töltjük az időt. Szerintem egy szerelem csak úgy működik, ha mindennap teszel érte, figyelsz a másikra és támogatod. Egy jó kapcsolatban a másik fél a legjobb barátod, a társad és partnered is mindenben. Nincs olyan napunk, hogy ne lepjük meg valamivel a másikat egy kedves, szerelmes üzenettel, egy csokor virággal vagy éppen egymás kedvenc ételével” – mondta el Réka.
 
Kulcsár Edina és párja, Csuti életük legboldogabb időszakát élik, hamarosan megszületik első gyermekük. Mind a ketten rendkívül elfoglaltak, viszont sokszor dolgoznak együtt, így ritkán kell egymástól külön lenniük. Edina elmondta, szabadidejükben hogyan szeretnek kikapcsolódni, tanácsai mellett pedig azt is elárulta, mi az, amit a legjobban szeret párjában.
„Szerencsések vagyunk, mert sokszor dolgozunk együtt és azt kell mondanom, nagyon jó párost alkotunk a munkában is. Emellett, persze igyekszünk közösségi életet is élni, ami általában a baráti meccsnézésben teljesedik ki. A másik gyengénk, a filmek, nagyon nagy mozirajongók vagyunk” – árulta el Edina, aki azt is elmondta, mitől működik jól kapcsolatuk. A tűz fenntartása közös feladat és erre igyekszünk mind a ketten odafigyelni. Akár apróságokkal, de mindketten szeretjük a másik tudtára adni azt, hogy mennyire fontos számunkra. Csuti egy igazi gavallér, rengetegszer bókol nekem és mindig, mindenben támogat” – mondta Edina.
 
Kulcsár Edina és Csuti, Rubint Réka és Schobert Norbi mellett a #szerelmesvagyok kategória további jelöltjei, Csobot Adél és Istenes Bence, Chloéknows és Tokár Tomi, valamint Virág Anita és Király Viktor is várják a rajongók szavazatát a https://www.joy.hu/sma/ oldalon. Az idén 20 éves JOY magazin Social Media Award jelöltjeire június 12-ig voksolhatnak kedvencükre az olvasók.
Forrás :

Red Lemon

Share