2024.03.28.
Gedeon, Johanna

Íme az InStyle Style Award 2019 jelöltjei


2019-ben is keresi hazánk meghatározó ikonjait az InStyle magazin. A Style Award során az olvasók ezúttal kedvenc sztárjukra, divattervezőkre, online véleményvezérekre, stílusos férfiakra, valamint két új kategória jelöltjeire adhatják le voksaikat. Ebben az évben a környezetvédelem jegyében hazánk zöld élharcosai mellett olyan nőkre is lehet szavazni, akik egy-egy fontos ügyet képviselnek.
 
Ötödik alkalommal indítja el hazánk egyik legmeghatározóbb stílusmagazinja az InStyle Style Award-ot. Az olvasók hat kategória harminc jelöltjére szavazhatnak, akik olyan fontos ügyek mellett is kiállnak, mint a kultúra népszerűsítése vagy a fenntarthatóság.
Az idei kampányban két új kategória is bemutatkozik. A Leginspirálóbb power woman kategóriában olyan különleges nőkre szavazhat a közönség, akik karrierjükkel, életútjukkal és tapasztalataikkal motiválnak és adnak erőt. Rea Milla modell, a leukémiából gyógyult Pávó Réka, Lubics Szilvi ultramaratonista, Lovas Emília és Ónodi Eszter színésznők is várják az olvasók voksait.
Az erős, példamutató nők mellett a magazin másik kiemelten fontos területe a fenntarthatóság és a környezetvédelem. A témaválasztás nem véletlen, hiszen az InStyle kiadója, a Marquard Media úttörő szerepet tölt be a hazai médiapiacon azzal, hogy felületein többé nem ad helyet az állati szőrből készült termékek megjelenítésének és saját eszközeivel igyekszik felhívni a figyelmet a fenntarthatóság, tudatosság, környezetvédelem fontosságára. Számos olyan híresség van hazánkban, akik élharcosai a felesleges pazarlás megelőzésének és mindent megtesznek, hogy a bolygó egy élhetőbb, tisztább hely legyen. Ők a Legmotiválóbb ökotudatos híresség kategória jelöltjei: Döbrösi Laura, Munkácsi Brigitta, Balla Eszter, Marsalkó Dávid és Linczényi Márkó.
Az olvasók ismét szavazhatnak kedvenc hírességükre a Legkedveltebb InStyle sztár kategóriában, amelyben Balsai Móni, Epres Panni, Jakab Juli, Radics Gigi és Coco Köenig várja a szavazatokat. Természetesen a korábbi évekhez hasonlóan a hazai divatmárkák sem maradhatnak ki, a Legkedveltebb hazai divattrevezők: Zsigmond Dora, Nanushka, Je Suis Belle, Tomcsanyi és az ÁERON tervezőire adhatja le voksát a közönség.
A magazin idén is keresi az ország Legkreatívabb online véleményvezérét, aki a legújabb trendekkel inspirálja követőit. A kategóriában Dallos Bogi, Mádai Vivien, Polgár Odett, Verrasztó Evelyn, és Varga Priszcilla „Priszci” közül választhatják ki kedvenceiket az olvasók.
A gyönyörű hölgyek mellett a Legstílusosabb férfiakról sem szabad megfeledkezni, a kategóriában Liu Shaolin Sándor, Puskás Peti, ByeAlex, Mohai Tamás és Tasnádi Bence közül választ majd győztest a közönség.
Az InStyle – Style Award jelöltekre március 15-ig szavazhatnak az olvasók az alábbi linken:
 
Share