2024.05.08.
Mihály

Vetkőzős fiúk forrósították fel a Hungary’s Got Talent-et!


Elstartolt a Hungary’s Got Talent! Értelmetlen produkciók, lélegzetelállító pillanatok, szívszorító érzelmek és felhőtlen szórakozás – ez jellemezte az RTL Klub vadonatúj showműsorának, a Hungary’s Got Talent-nek első válogató adását. Műsorvezetőként Dombóvári István debütált Sebestyén Balázs oldalán. A zsűritagok: Linczényi Márkó, Kovács Patrícia, Horgas Eszter és Csuja Imre.hungary_gotalent

A zsűritagok még csak ismerkednek az új élethelyzettel és még nehéz megjósolni, hogy ki lesz szőrös szívű vagy épp az ellenkezője. Nagyjából azonban az körvonalazódott, hogy Márkó és Patrícia két lábbal a földön jár és próbálnak a produkcióra koncentrálni, nem pedig a szívükre hallgatni. Horgas Eszter érzékeny lelkű, amit nehezen tudott leplezni a 12 éves Virág produkciója alatt, akit édesanyja elhagyott és neki énekelt a kislány. Igazi drámai hangulatot teremtett. Csuja Imre még keresi a helyét és inkább sodródik, de élvezi az új feladatot, a hangját meg nagyon jó hallgatni még mindig. A műsorvezető páros, Balázs és Dombi kettőse jól működik. Sőt! Meglepően jók együtt. Nem akarja egyikük sem a háttérbe szorítani a másikat, mindenki szórja a poénokat a saját stílusában.

A válogatókból az első adás 30 produkciót vonultatott fel. A pulyka csontozásnál és az üvegpohár evésnél érezhető volt, hogy ezt a műsort is láttuk már valahol. A pohárevő nyugdíjas még viccelődni is próbált, bár ne tette volna. A pulyka láttán az is felmerült, hogy akkor ez most a Konyhafőnök című műsor?! Na, de nem Fördős Zé szeretne még nagyobb figyelemre szert tenni, csak egy női hentes szeretett volna bizonyítani. A hentes diáklány “produkciójánál” szerénysége volt bájosabb és a pulyka sorsa el lett döntve: négy nem!

A Hungary’s Got Talent a világhírű tehetségkutató magyar mása, de sokaknak az az érzése támadhatott, hogy a Csillag születik újra gondolt verziója. Egyelőre még nem robbant akkorát a műsor, hogy másként gondoljuk, de ez még csak az első adás volt. A műsorban helyet kapott favágó, fogadásból a Got Talent-be jelentkező káromkodó filozófus jelölt és vissza felé beszélő-éneklő kislány is, így nem unatkoztak a nézők.

Az első adás nagy részét a tánc tette ki. Nagy meglepődésemre ismerős arcok is felbukkantak a válogatót bemutató első adásban, ők a Hot Men Dance. Az erotikus és szexi revüformáció férfitagjai felperzselték a hangulatot a stúdióban, ami nem is csoda, hiszen produkciójuk laza, dögös és ízléses. Patrícia és Eszter nagyon odáig voltak, épp hogy sikongatni nem kezdtek el. A srácokkal a Magic Mike XXL című film kapcsán szervezett roadshow-n volt szerencsém együtt dolgozni. Az InterCom jóvoltából a film premierje előtt a nézők és néhány szerkesztőségben dolgozó hölgy már kaphatott ízelítőt a srácok vetkőzős revüjéből.

A fiúk egyébként, ha nem a hölgyeket szórakoztatják látványos táncos estjükkel, szuperhős jelmezbe bújva beteg gyerekeket vidítanak fel. Természetesen lányokból álló táncos csapat is megmutatta mit tud, csak épp szemmel is alig lehetett követni, annyira profik voltak. A Szupergirls táncos lányai szinte egy testként mozogtak együtt.

A 12 éves Pécsi Virág Veronika azért énekelt a műsorban, hogy édesanyjának bizonyíthasson, aki három éve elhagyta őt. Bár a műsor válogatójának helyet adó színház nézőterén mindenkit könnyekig hatott a történet és ez a nemes gesztus, de a zsűri keményebb döntést hozott, mint gondoltuk. „Nem mondhatjuk azt a többi versenyzőnek, hogy te azért estél ki, mert a másik kislányt elhagyta az anyukája” – mondta szomorúan Linczényi Márkó zsűritársainak, miután két igen és két nem szavazattal hazaküldték Virágot. Szerinted jól döntöttek?

Share