2024.04.19.
Emma

Rékasi lánya beégett, Badár fia hatalmasat tarolt – Hungary’s Got Talent 2015


Harmadik adásához érkezett a Hungary’s Got Talent. Eddig sem panaszkodhatott a közönség, volt minden, amire egy ilyen tehetségkutatóban számíthatunk. A gagyiságot, majdnem felváltotta a cukiság a szombati műsorban, de ami este történt, az a zsűritagokat annyira kiakasztotta, hogy nem bírták nézni sem.

Sokkoló látvány és ízléstelen produkciók mellett tündi-bündi gyerekek varázsoltak el, illetve hírességek gyermekei is megmutatták mit tudnak, vagy épp mit nem tudnak, azt remélve, végre kitörhetnek szüleik árnyékából. A versmondó kislány elképesztően bájos volt, de több gyermek szolgáltatta a mosoly kiváltó produkciót.

Bár, azt az anyukát nem igazán értem, aki az elmondása szerint “média múlttal” rendelkezik Szlovákiában, nem csak saját magát, hanem kislányát is elcipelte lejáratni.

A Got Talent eddig legdurvább és legmegbotránkoztatóbb “produkcióját” láthatta a közönség, amiben egy lányt a bőrén fogva húznak a magasba. A három fiatal úgy véli, ez nem csak a megdöbbentésről szól, számukra ez egy megkönnyebbülés, mint másnak a jóga. A BoDySoMa nevű formáció nem hétköznapi rituálékkal foglalkozik már évek óta, amivel szó szerint kilépnek komfort zónájukból.

A válogatók elég sokszínűek, és ha azt remélte bárki is, hogy Hungary’s Got Talent megmenekül az aberrált egyénektől, akkor jelzem, hogy úgy tűnik, ez csak fokozódik. A hamis énekhangú vagy a botlábú önjelölt sztárok biztos, hogy egy másik dimenzióban élnek a saját világuk keretei között.

Rékasi Eszter nevét sem fogjuk elfelejteni egy darabig, az biztos. Rékasi Károly és Détár Enikő közös lánya a Got Talent-ben látta a lehetőséget, hogy meneküljön szülei árnyékából. Rékasi Eszter a műsor felvételén úgy nyilatkozott, hogy nagyon nehéz volt ismert szülők árnyékában felnőnie, megviselte, hogy sokszor azt érezte, rá csak a szülei miatt kíváncsiak. A színészpáros 26 éves lánya egy Led Zeppelin dallal lépett színpadra, de jobban tette volna, ha inkább mellőzi ezt a táncos-éneklős “bizonyítást”. A zsűri sem volt elragadtatva a látottaktól-hallottaktól. Kovács Patrícia nem kertelt, megmondta neki, hogy soha nem lesz belőle énekes. Egyébként a tavalyi évben Eszter képviselőnek jelöltette magát a II. kerületben a demokratikus és liberális nézeteket valló Együtt PM színeiben.

Már-már ki van éhezve a közönség egy döbbenetesen jó és újító produkcióra. Szerencsénkre jött is Infusion trió nevű looperzenekar, akik messze magasan kiemelkedő műsorukkal nyűgözték le a zsűrit és a nézőket. Csuja Imre kapott is az alkalmon és rábökött az arany gombra, ami azt jelenti, hogy azonnal az élő műsorba kerültek a fiúk.

A bűvészekből sem volt hiány eddig, csak a gond ott volt, hogy mind ezidáig gagyibbnál gagyibb próbálkozásokat láthattunk. És aztán jött Badár Tamás. Igen, ő a humorista, Badár Sándor fia, aki egész kicsi kora óta a trükkök bűvöletében él. Most pedig a Hungary’s Got Talent színpadán varázsolt el mindenkit. Na, nem szó szerint, de mindenki álla leesett. Sebestyén Balázs szavaival élve: “Ez jó, ezt adom!”. Tamás nem csak a trükkökhöz ért, de a humort és a beszédet is kiválóan alkalmazza a show elemeként. Végre világszínvonal és profizmus. Még több ilyet kér a nép!

Share