2024.04.25.
Márk

Meztelenre vetkőzött a Trónok harca sztárja


Emilia Clarke az Esquire kedvéért szabadult meg a ruháitól. A magazin szerint ma ő a legszexisebb nő. A gyönyörű színésznő egy Metallica koncert utáni napon fáradtan ugyan, de profikat megszégyenítve pózolt a magazinnak.

Clarke kisasszonyra egy egész világ felfigyelt a Trónok Harca óta. Daenerys Targaryen-ként láthattuk őt ruhában és anélkül is, de ez a meztelenkedés sokkal elegánsabb. Ráadásul múlt hónapban elnyerte a GQ magazin Woman of the Year “Az év nője” elismerését. A díjátadón így köszönte meg a díjat: “Igazi megtiszteltetés, hogy ez a rengeteg tehetséges, jóképű férfi elismer engem.”emilia-clarke-gameoftrones2015A fotózás során a színésznő a Trónok Harca elindulása előtti időszakról is mesélt: “Felhívott az ügynököm, és azt kérdezte: Sikeres lesz valaha a Trónok harca?” – emlékszik vissza Emilia. Már végeztek az eredeti pilottal, de senki nem volt elégedett, ezért az HBO újra castingolt, hogy megpróbálja megmenteni a sorozatot. És itt jött a képbe Emilia. “Az ügynököm a következőt mondta a casting igazgatónak: Tudom, hogy ez a karakter eredetileg magas, karcsú és szőke, és tudom hogy ő alacsony és barna, de szeretném ha megnéznéd.” – így lett Emila Clarke a Trónok Harca Daenerys Targaryen-je.

Volt két jelenetem, amiről nem sokat mondtak nekem, és nem sok időm volt elolvasni a könyveket, szóval azt tettem, amit minden jó színész, kiwikipédiáztam a lényeget.” – mesélte mosolyogva a színésznő, aki azóta is sikert sikerre halmoz. Terminator-Genisys-2015-emilia-clarkeLegutóbb a Terminator: Genisys című filmben alakította a kemény és akaratos Sarah Connor-t. A magabiztosságot és vadságot sugalló szerep nagyon jól állt neki. Az Esquire magazin a 28 éves színésznőt kikiáltotta a valaha élt legszexisebb nőnek. Egyszerre bájos és kemény, érzelmes és hidegvérű, filmsztár és a szomszédlány –  vélekedik a színésznőről az Esquire magazin.

Share