2024.04.20.
Tivadar

Hazai tervezők ruháiban jelentek meg hírességeink az Aranyélet díszbemutatóján


Tegnap este óriás sikerrel zajlott a magyar HBO új, saját gyártású sorozatának, az Aranyéletnek a díszbemutatója. Szünet nélkül kattogtak a vakuk a RaM Colosseumban, ahol a közélet legfontosabb szereplői, a külföldi és hazai sajtó jeles képviselői tekintették meg az új, krimi elemekkel átszőtt családi dráma első részét, melynek bemutatóját már most óriási érdeklődés kíséri.

A premier után a közönség a rendezők Dyga Zsombor és Mátyássy Áron mellett hosszan tapsolta meg a film főszereplőit is: Ónódi Esztert, Thuróczy Szabolcsot, Döbrösi Laurát, Olasz Renátót és Anger Zsoltot. Az Aranyélet, mely a magyar HBO legújabb saját fejlesztésű és gyártású sorozata közel 80 napig forgott a legeltérőbb helyszíneken. A nézők látják majd rögtön az első epizódban, nem minden arany, ami fénylik. A fényűző háttér, a csodás élet díszlete sokszor sötét titkokat rejt.

„Nagyon izgulok most, a bemutató előtt” – nyilatkozta Olasz Renátó, néhány perccel a film kezdete előtt. „Ez életem első filmje. Intenzív a karakterem és számomra az volt a legfontosabb, hogy a nézők számára ez az intenzitás ne legyen unalmas” – mondta. A sorozatbeli karakterek egy olyan világot formálnak meg, mely mellett nem lehet szó nélkül elmenni. “Az én karakterem kicsit ilyen Lady Macbeth karakter, folyamatosan tüzeli a férjét, hogy azt az életszínvonalat, amit ők kitaláltak maguknak, azt biztosítsa. Mindegy, hogy milyen áron”. –mondta Ónodi Eszter, aki káprázatosan ragyogott az este folyamán.  Az Aranyélet, az HBO saját gyártású sorozata november 8-án este 8 órakor startol el az HBO csatornáján, illetve az HBO GO oldalán is megtekinthető lesz. A premierrel egy időben, azaz november 8-án már ingyenesen hozzáférhető lesz az első 3 rész is.

A tegnap este tartott premierre a film főszereplőit az InStyle magazin öltöztette. A szereplők természetesen nagyrészt hazai tervezők ruháiban jelentek meg a vörös szőnyegen.

Ónodi EszterÓnodi Eszter Celeni zöld overálját, a Reka Vago által tervezett cipő és táska emelte kiÓnodi Eszter és Thuróczy SzabolcsSorozatbeli férje, Thuróczy Szabolcs Armani öltönyt viseltAnger Zsolt és Dobó KataAnger Zsolt Robert Maar öltözékében vonult felOlasz RenátóOlasz Renátó pedig USE UNUSED darabokban csillogtatta meg rosszfiús bájátDöbrösi LauraDöbrösi Laura Anna Daubner egy kreációját mutatta meg a közönségnek, Anna Amélie kiegészítőivelFarkas FranciskaFarkas Franciska pedig egy vagány Napsvgar bőr kreációban állta a fotósok össztüzét

Forrás :

HBO

Share