2024.03.29.
Auguszta

Dizájner tokok a Samsung csúcskészülékeihez


A Samsung Electronics az Opening Ceremony divatmárkával együttműködve egy különleges kiegészítő kapszulakollekciót mutatott be. A „Stylish Cover” és “Battery Pack” fantázianevű dizájntokok a Samsung Galaxy S6 edge+ és a Galaxy Note 5 készülékeknek kölcsönöz vadonatúj, stílusos külsőt. A legkifinomultabb dizájn és a határok feszegetése, mint koncepció mindig is az Opening Ceremony márka meghatározó elemei voltak, akárcsak a Samsung termékek esetében.Opening Ceremony for Samsung Group Shot on Galaxy S6 edge+

Az Opening Ceremony-val való együttműködés célja, hogy a színek és minták vidám keverékével még inkább életre keltse a Samsung csúcskészülékeit. A különleges kapszula kollekció kétféle dizájnra épül, mindkettőn az Opening Ceremony 2016 tavasz/nyári kollekciójának mintái köszönnek vissza, azonban kizárólag a Samsung részére megálmodott variációkban. Az élénk színekkel és a vibráló motívumokkal díszített darabokat azok számára készültek, akik okostelefonjukból még stílusosabb divat kiegészítőt szeretnének varázsolni.

“A 2016 tavasz/nyári kollekciónk kedvenc mintáit használva, olyan dizájnt akartunk létrehozni, amely kiegészíti és kiemeli a Samsung készülékek letisztult, ívelt formáit, ötvözve ezeket az Opening Ceremony életérzéssel” – mondta el az Opening Ceremony társalapítója és dizájnere, Carol Lim. – “Nagyon tetszik a gondolat, hogy a személyre szabott mobileszközök is tükrözhetik tulajdonosuk egyedi stílusát”

Opening Ceremony for Samsung_Navy on Galaxy Note5Az egyik telefontokon absztrakt gepárdminta jelenik meg meleg narancs, barack, és pink árnyalatokban, míg a másik tapétaszerű virágmintát kapott, amit a hűvös pink, barack és a kék különböző árnyalataival kombináltak. Mindkét változatból készült a Samsung Galaxy S6 edge+ és Note 5 telefonokat díszítő “Stylish Cover” és “Battery Pack” kiegészítő.

“A Samsung és az Opening Ceremony együttműködése újabb példája a technológia és a divat állandó egymásra hatásának, kölcsönösen inspirációt nyújtva a folyamatos innovációhoz mindkét iparágban” – nyilatkozta Younghee Lee, a Samsung Electronics IT és mobil divíziójának globális marketingért felelős ügyvezető alelnöke.

Opening Ceremony for Samsung_Peach on Galaxy S6 edge+Az együttműködés a Samsung és a divatcég alapítói, Carol Lim és Humberto Leon között az első lépése annak a közös munkának, amely során a két vállalat a divatban és a technológiában rejlő kreativitást egyesítené.

A Samsung folyamatosan keresi az együttműködési lehetőséget a dizájn és a divat terén elismert művészekkel, hogy igazán egyedi termékeket kínálhasson vásárlóinak. A közelmúltban legújabb csúcskészüléke, a Samsung Galaxy S6 edge+ szerepelt egy exkluzív lookbookban, amiben a világhírű divatfotós, Steven Klein képein olyan modellek társaságában jutott kifejezésre a technológia személyes és emocionális oldala, mint Bella Hadid és Xiao Wen Ju. A nemrég bemutatott Samsung Gear S2 okosórához pedig a világhírű olasz dizájner, Alessandro Mendini tervezett egyedi számlapokat és karpántokat.

Share