2024.03.28.
Gedeon, Johanna

Kylie Minogue karácsonyi albummal lepi meg közönségét


Kylie Minogue kiadja első karácsonyi lemezét, amely a Kylie Christmas címet kapta és november 13-án jelenik meg. A 47 éves ausztrál olyan sztárokkal énekel együtt, mint James Corden, Iggy Pop, Dannii Minogue és poszthumusz Frank Sinatra is tiszteletét teszi egy duett erejéig.

Az énekesnő a megjelenést egy lemezbemutató koncerttel ünnepli majd december 11-én a londoni Royal Albert Hallban – ahol életében először ad önálló show-t. A Kylie Christmas producere a pophercegnő régi bajtársa, a zenei rendező Steve Anderson volt, kivéve a White December és a Cried Out Christmas című dalokat, amiket Matt Prime vett kezelésbe, illetve az Everyday’s Like Christmas is a Stargate-től származik.

A 13 track között találunk duetteket, klasszikus dalok feldolgozásait, és vadonatúj szerzeményeket is. Így például Kylie testvére, Dannii is feltűnik a 100 Degrees című ünnepi diszkó (!) számban, mely a hat új nótából 2 másikkal együtt (Oh Santa és Cried Out Christmas) kizárólag a deluxe formátumra kerül rá.kylie-m-christmas-dvdAz ízig-vérig ünnepi hangulatot a dalok stílusától függetlenül hozza a lemez, melyet egy DVD is kiegészít, amin a rajongók beleshetnek a kulisszák mögé, ahogy Kylie a stúdióban rögzíti az új anyagot. Az énekesnő így nyilatkozott a Royal Albert Hall-béli koncertjéről: “Ott fellépni számomra egy valóra vált álom lesz. Alig várom a december 11-ét, hogy mindenkivel osztozhassak az örömben és az ünnepi hangulatban azon az estén.”

Forrás :

Magneoton

Share