2024.04.19.
Emma

Az Akváriumban ünnepel a Brains!


Az elektronikus zenéért rajongó közönség egyik nagy hazai kedvence december 5-én és 6-án dupláz az Akvárium NagyHalljában. A koncertet megelőző hetekben klip is érkezik, melyet egy vadonatúj dalhoz, a Balance-hoz forgattak.

A BRAINS 2015-ös koncertnaptárának egyik legfontosabb eseménye az évadzáró duplabuli az Akváriumban, ahová vendég MC-k és énekesek is érkeznek, hogy még tovább fokozzák az egyébként is magas fordulatszámon pörgő hangulatot. Első este a PASO frontembere, KRSA és a BRAINS aktuális kislemeze, az Akkor hívsz közreműködői, Marsalkó Dávid és Járai Márk, vagyis a Halott Pénz tartanak velük. Másnap pedig a Punnany Massifos Felcser Máté és Wolfie, valamint Ganxsta Zolee érkezik, hogy még emlékezetesebbé tegyék az estét. A bulik hétvégéjére a zenekar saját ruhakollekciója is frissül – érdemes lesz keresni a merch pultot a helyszínen, ahol elsősorban a hölgyek számíthatnak majd egyedi tervezésű újdonságokra.

Az elkövetkező hetekben egy videóval is jelentkezik a zenekar, a most elkészült, Balance című számukhoz, mely Kálló Péter fotográfus különleges vizuális művészeti projektjével kapcsolódik össze.

“Az új dalunk címe Balance, azaz egyensúly, ami számunkra több dolgot is jelent. A szó utal többek között az életmódunk tempójára,az egyre többször ismételt természeti egyensúly borulására vagy a sajnálatos módon napjainkban igen erős társadalmi egyenlőtlenségekre is.” – foglalta össze a Balance legfontosabb üzenetét MC Columbo, a BRAINS frontembere.brains_akváriumA csapat rendkívüli időszakot tudhat maga mögött: tavaszi lemezbemutató koncertjükre a Budapest Parkban közel hétezren váltottak jegyet, a nyarat pedig szinte szó szerint a hazai fesztiválok nagyszínpadain töltötték, „főműsoridőben”, minden eddiginél nagyobb érdeklődés mellett, hiszen a májusban megjelent nagy sikerű Stand Firm című albumukkal még nagyobbra duzzasztották rajongótáborukat. Eközben az országos turnét is tolják a srácok, legközelebb az Akváriumbeli duplakoncert után a Pécsi Est Caféban és Tatabányán a Roxxy Musicban lehet elcsípni őket. Akinek viszont ismét duplázni támad kedve, december 29-30-án Debrecenben ugrálhat a BRAINS-szel a Roncsbárban, ahol szintén két koncerttel búcsúznak el 2015-től!

Share