2024.07.20.
Illés

Ki lesz az év férfija? Ők a jelöltek!


Harmadik alkalommal keresi hazánk legmeghatározóbb férfijait a Playboy. A Man of the Year idén a frontemberek, gasztrohősök és médiaszemélyiségek mellett, a teljesen új Playboy-novellista és fenegyerek kategóriákban hirdetett versenyt, valamint ismét szavazhatnak az olvasók a számukra leginspirálóbb hölgyre, hogy kiderüljön ki lesz 2016 múzsája. 

Hazánk legmeghatározóbb férfijai kerülnek a főszerepbe 2016 tavaszán, a Playboy Man of the Year versenyén. A népszerű magazin célja, hogy olyan példaképeket állítson a közönség elé, akik szakmájukban kiemelkedő teljesítményt nyújtanak és sikereikkel másokra is motiválóan hatnak. Az olvasók ismét szavazhatnak frontember kategóriában, ahol olyan nevek közül választhatnak mint Fluor Tomi, Vitáris Iván, Puskás Peti, Marsalkó Dávid és Likó Marcell. A visszatérő kategóriák között szerepel továbbá az év médiaszemélyisége is, amit Istenes Bence, Sebestyén Balázs, Fördős Zé, Kárász Róbert és Linczényi Márk erősít.linczenyi_marko_fotokredit_garai_gabor„A Playboy egyik legfontosabb üzenete az önmegvalósítás, nagyon fontos számunkra, hogy minden nő és férfi megtalálja önmagát és kiteljesedjen. Ezt a filozófiát követve választottuk ki a jelölteket is, olyan személyeket szeretnénk bemutatni a közönségnek, akikre büszkék vagyunk és munkáságukkal környezetüknek is sokat adnak– kezdte Bus István, aki az új kategóriák koncepciójáról is beszélt. „A korábban is sikeres frontember, gasztrohős, médiaszemélyiség és múzsa kategóriák mellett szerettünk volna új területeket, ezzel együtt új neveket megismertetni az olvasóinkkal, ezért döntöttünk úgy, hogy ebben az évben fenegyerek és Playboy-novellista kategóriákban is indítunk jelölteket.”fordos_ze_fotokredit_rtl_klubA „fenegyerekek” olyan férfiak, akik komfortzónájukból kilépve, saját és mások határait is feszegetik, mindig az új kihívásokat keresik. A kategóriában olyan nevekre szavazhat a közönség mint Szabó Győző színész, Herczeg Zoltán divattervező, Szóláth Szebasztián wakeboard világbajnok, Bercsényi Balázs tetoválóművész és Herczeg Balázs alias Tróger Mókus freestyle motor világkupa nyertes.

2015-ben hirdették meg először a múzsa különdíjat, amely a leginspirálóbb hölgyet illeti. Idén sem lesz egyszerű a szavazók helyzete, hiszen Iszak Eszti, Ördög Nóri, Kulcsár Edina, Pokorny Lia és Trokán Nóra is a cím várományosa.

Az egyes kategóriák jelöltjeire március 23-ig lehet szavazni: http://www.playboy.hu/manoftheyear/

Share