2024.06.25.
Vilmos

Fluor Tomi: A sikerhez fanatizmus kell!


Vajon mitől lesz valaki elismert? A sztárok mit értékelnek sikerként? Többszázezer rajongó, toplistákat vezető slágerek vagy biztonságos családi háttér? Fluor Tomi, Puskás Peti és Istenes Bence már fiatalon sikeresek lettek, és az elmúlt évek során megtapasztalták, hogy milyen út vezet az elismeréshez. A Playboy Man of the Year jelöltjei a sikerről és jövőbeli terveikről beszéltek.

Fluor Tomi a Mizu sikere után a Wellhello formációval hódította meg rajongók tízezreitt. A vagány rapper szerint leginkább kitartásának köszönheti az elért eredményeket és a jövőben új területeken is kipróbálná magát.fluor_tomi_fotokredit_playboy

A közönségem visszajelzései számomra a siker mutatói, ez alapján úgy gondolom sikeres vagyok. Jól érzem magam a bőrömben, és ami még fontosabb, hogy szeretem, amit csinálok” – kezdte Fluor, aki szerint csak kemény munkával és céltudatossággal lehet elérni az álmokat. „A sikerhez fanatizmus kell.  Ha visszagondolok, hogy 8 évesen rappeltem kazettára az első dalomat, akkor mindig elképedek, hogy azóta mennyi minden történt. Bármilyen akadállyal kellett szembenéznem, soha egy percre sem adtam fel.  Később is szeretnék a zenével foglalkozni, évek múlva már szívesen segítenék fiatal tehetségeket a háttérből, de a reklámszakma is nagyon érdekel” – mondta el Tomi.

Puskás Peti zenekarában látja a jövőt, és csapatával keményen dolgoznak, hogy legendás hazai együttesek nyomdokaiba léphessenek.puskas_peti_fotokredit_juhasz_peter„Amit mostanában sikernek érzek, hogy olyan rokonok, barátok és kollégák vannak körülöttem, akikért bármikor tűzbe mennék és tudom, hogy ők is megtennék ezt értem. Nagyon jól esett az is, hogy a Playboy gondolt rám a Man of the Year szavazáson, hiszen egy ilyen jelölés pozitív visszajelzés a munkámról” – kezdte Peti. „A The Biebers-ben még sok lehetőséget látok, és úgy érzem, hogy nem veszett lendületéből a csapat. A jövőre nézve is nagyszabású terveim vannak, húsz év múlva szeretném elmondani magunkról, hogy nemzetközi szinten is elismertek vagyunk” – tette hozzá a népszerű énekes.

Istenes Bence hamarosan a képernyő mellett apaként is bizonyíthatja rátermettségét. A fiatal műsorvezetőnek munkája mellett családja a legnagyobb ajándék.istenes_bence_fotokredit_rtl_klub„Sikerként élem meg, hogy egy csodálatos nő áll mellettem, és nemsokára apa leszek, ez mindennél fontosabb számomra. A jövőben szeretném, ha még mindig olyan munkám lenne, amivel adni tudok az embereknek, és számomra is örömet okoz. Szeretném, ha mindig sikerülne megújulnom, tudnék újat mutatni másoknak és magamnak is. Természetesen ahogy minden ember én is szeretném, hogy a családom egészségben éljen” – mondta el Bence.

A Playboy Man of the Year jelöltjeire március 23-ig lehet szavazni az alábbi linken: http://www.playboy.hu/manoftheyear/

Share