2024.06.25.
Vilmos

Erős Antónia és Till Attila vezeti az idei Story Gálát


Február 13-án egy igazán profi páros vezeti Magyarország legcsillogóbb sztáreseményét, a 17. Story Gálát: Erős Antónia, aki ismét vállalta az esemény háziasszonyának szerepét, és Till Attila, aki idén először celebrálja a díjátadót.

Erős Antónia előtt nem ismeretlen a Corinthia Hotel dísztermének színpada, hiszen már nem először vezeti a Story Gálát. A híradós Tillával is dolgozott együtt, a mostani közös munkát is nagyon várja. „Nem először állunk egy színpadon, noha a Story Gálát első alkalommal vezetjük együtt. Tilla többször is ott volt, amikor az alapítványomnak szüksége volt rá. Örülök, hogy újra együtt dolgozunk, biztos vagyok benne, hogy a mi alkalmi párosunk különleges lesz” – mondta el az RTL Klub híradósa.

Tilla a műsorvezetés mellett filmrendezőként is kivívta a szakma és a közönség elismerését, és számos társadalmilag fontos és érzékeny témát is felkarolt. A TV2 műsorvezetője saját bevallása szerint nem tartja magát sztárnak.„Én szemérmesen fogalmazok, de semmi bajom azzal, ha valaki veri a mellét, hogy ő mekkora sztár, mert miért ne? Az amerikai rendszer szerint az igazi sztár legyen nagypofájú, öntudatos és szellemes. Én ebből még a szellemeset sem tudom stabilan hozni, ezért nem is tartom sztárnak magam, de a közértes néni annak tart. Évek óta nem tudom meggyőzni!” – nyilatkozta a hírnévvel kapcsolatos érzéseiről Tilla, aki a tőle megszokott lazasággal készül az estére. „Összesen kettő viccet tudok, lehet, hogy az egyiket el fogom mondani, az be szokott jönni. Törekszem a humoros és őszinte hangvételre, ez a kettő így együtt elég szórakoztató tud lenni” – fogalmazott a tévés.

A gálán idén is a legnagyobb hírességek, közéleti- és médiaszemélyiségek vesznek részt. A rendezvényen ezúttal is átadják az olvasók és a szakmai zsűri szavazatai alapján odaítélt Story Értékdíjakat a műsorvezetés, színművészet, zene, sport és filmművészet területén.

Share