2024.05.27.
Hella

Meglepetésvendég érkezik a Story Gálára


Február 13-án vadonatúj tervezésű díjakat vehetnek át a Story Ötcsillag Díjátadó Gálán a művészet, a média és a sport legkiválóbb képviselői. A formabontó dizájnt Bihari Kristóf üvegtervező iparművész álmodta meg – a korábbi prizmatikus fénytörésekre építkező díj idén letisztult, elegáns arculatot kap. Az új trófea mellett a résztvevők egy meglepetésvendégre is számíthatnak: a nemzetközileg ismert sztárfellépő a díjátadó előtt szórakoztatja majd a neves közönséget.

story_gala_dijImmár 17. alkalommal adják át Magyarország legrangosabb közönségdíját, a Story ötcsillag díjat, valamint az értékdíjat, amelyet a nagy tekintélyű kuratórium ítél oda. Idén öt év után először új tervezésű díjakat vehetnek át a Story Gálán az arra érdemesek.

Design szempontból a letisztult formavilág volt iránymutató. A belső tükröződések és az aranyozott felületek reflexiói izgalmas fényjátékot hoznak létre a díj belsejében. Ez, a korábbi megjelenéshez képest egy ragyogóbb, lendületesebb, de összességében rendkívül nemes megjelenést kölcsönöz az új Story Gála díjnak” – mondta a tervező Bihari Kristóf, akinek a kompozíció megalkotásakor a városi lüktetés, a lendület, illetve a hírnév csillogása adta az ihletet. A különleges trófeából összesen 10 darab készül, amelyet a kuratórium és a Story magazin olvasótáborának döntése alapján vehetnek át a sztárok február 13-án.

A kuratóriumot 2016-ban Kovács Ági olimpiai bajnok úszó, Miklósa Erika énekesnő, Pataki Ági modell és filmproducer, Kulka János színművész és Vitray Tamás televíziós személyiség alkotja. A vadonatúj díj mellett az esemény történetében először egy meglepetésvendéget is láthat, hallhat az ötcsillagos gála közönsége, a neves sztár felbukkanása minden bizonnyal hosszú időre emlékezetessé teszi a 2016-os ünnepséget. Hogy pontosan ki, vagy kik érkeznek a hazai sztárvilág legnagyobb találkozójára, az kiderül február 13-án!

Share