2024.07.18.
Frigyes

Szeretetsütivel kampányolnak a sztárok


Egyedi süteménnyel kampányol Budapest népszerű találkozóhelye. A KIOSK idén újabb jótékonysági eseménybe kezdett, a közelgő Valentin- és nőnap alkalmából ezúttal hátrányos helyzetű családokon és édesanyákon segít. A több hetes gyűjtést közösségi kommunikáció is erősíti, amelyhez néhány nap alatt olyan hírességek is csatlakoztak és töltötték fel üzenetüket a közösségi oldalaikon, mint Zséda, Iszak Eszti, Tóth Gabi, Nádai Anikó, Mádai Vivi, Dukai Regina, Ada, Szilágyi Szilvi, Debreczeni Zita, Szegedi Kata, Gianni, Csonka András és Fenyvesi Zoli Wheelchairguy, Kentaur.

 A népszerű nagyvárosi találkozóhely, a KIOSK Budapest  étterem a Segítő Angyalok Alapítvánnyal kezdett újabb jótékonysági akcióba. Március 8-ig bárki megvásárolhatja a külön erre az alkalomra gyártott egyedi dobozba csomagolt süteményeket, amelyek oldalán kézzel írott üzeneteket kaphatnak és hagyhatnak az étterem vendégei. A befolyt összeggel rászoruló édesanyákat és családokat is támogatnak:, a KIOSK csapata ételosztással és egy élménynappal ajándékozza meg az érdi Don Bosco Családok Átmeneti Otthonát és a Lea Anyaotthont, valamint a diósdi Bona Dea Családok Átmeneti Otthonát. A kezdeményezéshez már a legelső napon számtalan híresség között Dukai Regina is a csatlakozott.
cakeforlove_4

„Öleljük meg egymást, szívesen, meghitten, és szeressük egymást: úgy áld meg az Isten” – állt a dobozon egy Arany János vers részlete, amelyet Dukai Regina saját idézetgyűjteményéből hagyott egy ismeretlen vendégnek. A csinos énekes-műsorvezető személyes kötődéséről is mesélt: „Két éve ellátogattam egy anyaotthonba, ahol bántalmazott édesanyák kaptak átmeneti szállást. Csodálatos, hogy van lehetőség arra, hogy biztonságban elhelyezzék őket. Minden további törődést megérdemelnek, ezért örülök, hogy a KIOSK ezúttal rajtuk segít. Lenyűgöző, hogy amellett, hogy egy menő belvárosi hely, soha nem sajnálja az időt és az energiát, hogy rászorulókon segítsen” – mondta Regina.

cakeforlove_2

Zsédát az új album felvételekor érte utol a küldemény, és magánemberként is szívügyének tekinti a családok, édesanyák sorsát: „Éppen a stúdióban kaptam meg a csomagot. Amellett, hogy remek kezdeményezésnek tartom, éppen jókor jött egy kis édesség is” – kezdte az énekesnő. „A kezdeményezés nem csupán anyaként áll hozzám közel, de a munkásságom során, például az Ajtók mögött című dalomban is foglalkozom a családon belüli erőszakkal” – tette hozzá a Dal zsűritagja, aki egy Moulin Rouge idézettel üzent egy leendő jótékonykodónak.

„Nagyon örülünk, hogy ismét ennyien álltak önzetlenül a kezdeményezés mellé. Reméljük, hogy a hajléktalanoknak szóló akciók, valamint az ápolóknak és parkolóőröknek szervezett események után ezzel is széleskörű tábort tudunk megmozgatni a vendégeink segítségével és egy feledhetetlen napot okozhatunk az anya- és családotthonok lakóinak, amellett, hogy minden jótékonykodónak mosolyt csalunk az arcára a dobozokon rejlő kedvességekkel” – vélekedett Hlatky-Schlichter Hubert, a KIOSK, a Babel és a Terasz éttermek tulajdonosa.

Csatlakozz te is, látogass el KIOSK étterembe és folytasd a láncot, írj te is egy kedves üzenetet a dobozra és vidd el valaki más üzenetét süteménnyel teli dobozzal.  Így szebbé teheted egy ismeretlen ember napját és jótékonykodhatsz is!cakeforlove_1

A Facebookon és Instagrammon is jelezd részvételedet a következő hashtagekkel:

#cakeforlove

#KIOSKhelps

#KIOSKBudapest

Share