2024.04.24.
György

Vakrandik a Morning Show-ban


1 szingli pasi, 5 nő és egy igazi vakrandi! A Class FM Valentin napjához közeledve az egyedülállókra is gondol, és segít nekik megtalálni az igazit. A Morning Show nagyágyúi, Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri öt napon át öt hölgyet mutatnak be egy egyedülálló férfinak: az éteri vakrandik után kiderül, ki lesz az a nyertes páros, aki egy felejthetetlen luxushétvégét tölthet el a piacvezető rádió jóvoltából, és értékes ékszerrel is gazdagodhat.

Vörös rózsa, gyertyafény és pezsgős vacsora – a Valentin-napot mindenki igyekszik a párjával tölteni. Magyarország leghallgatottabb reggeli rádióműsora azonban nem hagyja magára az egyedülállókat sem. A Morning Show sztárjai önkéntes Cupidoként eltökélték, hogy segítenek párt találni egy szerencsés szingli pasinak, aki egy héten keresztül vakrandizhat az éterben. A végső nyertes pár átélhet egy romantikus Valentin-napi kalandot olyasvalakivel, akit még sohasem látott, csak hallott…

morningshowA kiválasztottnak Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri hétfőtől kezdve minden nap bemutat egy párkereső hölgyet, akit azonban még fotón sem láthat, csak a hangján keresztül ismerkedhet vele. Az éteri randevúk után a játékosnak pénteken kell eldöntenie, kivel szeretne eltölteni egy romantikus Valentin-napi hétvégét egy hévízi luxushotelben, ahová egy hétvégére felajánlott nyereményautóval utazhatnak és ahol romantikus wellness csomag, gyertyafényes pezsgős vacsora és éjszakai fürdőzés is várja őket. Mindezen felül a leendő szerelmesek egy-egy 100 000 Ft értékű ékszerrel is gazdagodnak.

„A kiválasztás jelenleg is tart, mi pasik a csajok képeit, a csajok meg a pasik képeit nézegetik a rádióban” – mesélte Rákóczi Feri, aki szerint az egyedülállók is megérdemlik, hogy gondoljanak rájuk Valentin-napon. „A szerelmesek ilyenkor ünnepelnek, ajándékokat vesznek egymásnak, de mi a helyzet a szinglikkel? Ráadásul Valentin-napon többnyire a pasik viszik vacsorázni vagy wellnessezni a párjukat, ezért mi most csavartunk ezen egyet, és így lehet, hogy öt nő verseng majd egy férfi kegyeiért. Az pedig még izgalmasabbá teszi a sztorit, hogy nem láthatják egymást, csak a másik hangját hallhatják, és ez alapján kell eldönteniük, hogy összepasszolnak-e. Aztán elutaznak, jól érzik magukat, és történik, ami történik” – vetítette előre sejtelmesen a Morning Show sztárja.

Február 8-tól tehát egy héten át a romantikáé és a játéké a főszerep a Morning Show-ban, Sebestyén Balázst, Vadon Janit és Rákóczi Ferit ismerve azonban biztos, hogy máris is azon törik a fejüket, mivel lepjék meg legközelebb több milliós hallgatótáborukat.

Az igazi szerelem a Class FM-en kezdődik! Class Valentin február 8-tól a Morning Show-ban!

Share