2024.06.13.
Antal, Anett

Megszabadult hajától Sebestyén Balázs


Sebestyén Balázs hónapokkal ezelőtt kötött fogadást Rákóczi Ferivel a Morning Show-ban, miszerint ha Class FM-es kollégája Karácsonyig nem gyújt rá, kopaszra borotválja a fejét. Az ország legnépszerűbb reggeli műsorának sztárja árgus szemekkel figyelte Feri minden egyes mozdulatát, a műsorvezető azonban tartotta magát ígéretéhez: leszokott a dohányzásról, így Balázs sem menekülhetett.balazs_hajvagas_elottRákóczi Feri hónapokkal ezelőtt a Morning Show-ban jelentette be, hogy ismét megpróbál leszokni a dohányzásról, ezt azonban kollégái hitetlenkedve fogadták. Sebestyén Balázs olyannyira nem bízott a nagydohányos Feri kitartásában, hogy a haját tette rá élő egyenes adásban. Kijelentette, ha műsorvezető társa Karácsonyig nem gyújt rá egyetlen szál cigarettára sem, kopaszra borotválja a fejét. Ilyen messzire aztán mégsem merészkedett, ellenben vállalta, hogy Zsidró Tamás egy centisre vágja a haját. A mesterfodrász ráadásul a végső állapot előtt különböző frizurákat vágott Balázsnak, aki így „Terminátorként” is szembesülhetett magával.balazs_feri_zsidro_hajvagas„Gratulálok Ferinek! Amikor megkötöttük ezt a fogadást, szent meggyőződésem volt, hogy nem fogja tudni betartani amit vállalt, mert nem először próbálkozott a leszokással. Az egészsége miatt örülök, hogy végül így alakult, annak viszont kevésbé, hogy meg kellett szabadulnom a hajamtól. Egy úriember viszont mindig tartja a szavát” – nevetett Balázs, aki reméli, hogy hamar visszanőnek elveszített tincsei.balazs_hajvagas_werk2

„Amikor a lányom megszületett, ideiglenesen abbahagytam a dohányzást, de aztán visszaszoktam. Most viszont tartottam magam az ígéretemhez, nem gyújtottam rá, így Balázs sem tehetett mást, neki is tartania kellett az adott szavát. Ennél azonban sokkal fontosabb szerintem az, hogy letettem a cigit, hiszen előtte 30 éven át napi két dobozzal szívtam” – árulta el Rákóczi Feri, aki emellett sportos életet is él: két éve rendszeresen fut.

2015 lassan véget ér és Balázs idei évzáróját biztosan nem lehet már felülmúlni, de a Morning Show 2016-ban is folytatódik különleges adásokkal, fantasztikus nyereményekkel és meglepetésekkel a Class FM-en.

Share