2024.03.28.
Gedeon, Johanna

A Facebookon szivatják Sebestyén Balázst


Vadon Jani és Rákóczi Feri úgy döntöttek, hogy nagy feladat elé állítják rádiós kollégájukat, Sebestyén Balázst: a hírhedten Facebook-ellenes műsorvezetőnek saját oldalt kell kreálnia a legnépszerűbb közösségi portálon. Ha nem lesz 250 ezer követője november közepéig, törölheti magát, ha viszont meghaladja az oldalát kedvelők száma az „álomhatárt”, akkor – nagy bánatára – tovább kell működtetnie.
 

A Morning Show mindig tartogat valami meghökkentőt a hallgatók számára: ezúttal egy nem mindennapi fogadásnak lehettek „fültanúi”: Rákóczi Ferinek és Vadon Janinak sikerült rávennie Sebestyén Balázst, hogy készítsen magának egy Facebook oldalt. Ez azért meglepő, mert Balázs mindig is „hadilábon állt” a legnépszerűbb közösségi oldallal: „Sosem hiányzott az életemből a Facebook, nem éreztem, hogy nekem is posztolnom kéne bármiről, ami velem történik. Előbb vágnám le a kezem, mint hogy saját oldalam legyen” – tiltakozott nevetve a műsorban Balázs, ám Feri és Jani végül elérte célját.

A Class FM rádiósai fogadást kötöttek, amelynek a lényege, hogy ha Sebestyén Balázs november közepéig nem szed össze 250 ezer követőt, nyugodtan letörölheti magát a Facebookról, viszont abban az esetben, ha legalább ennyi kedvelője lesz a kitűzött időpontig, tovább kell működtetnie az oldalát. „Aki szeret engem, kérem, hogy mutassa ki azzal, hogy még véletlenül sem kedveli az oldalt” – mondta nevetve Balázs, amíg kollégái, Rákóczi Feri és Vadon Jani természetesen azért kezdtek „kampányolni”, hogy összejöjjön a követők száma: „A saját oldalamon is reklámozni fogom Balázs Facebookját, sőt, még néhány hirdetést vásárolok majd!” – mondta Feri. Azt is kikötötték, hogy Balázs mit tehet ki az oldalára és milyen gyakran kell új tartalommal jelentkeznie: a megegyezés értelmében minden nap meg kell osztania valamit, amit „saját kezűleg” ír vagy fényképez.
Share