2024.04.28.
Valéria

A 2016-os Oscar Gála legszebb ruhái


A filmes díjszezon záró akkordjaként számon tartott Oscar Gála minden évben a legünnepélyesebb vörös szőnyeges esemény, ahol Hollywood krémje szebbnél szebb ruhákban vonul végig a reflektorfényben, fotósok hada előtt. A korábbi évek extrémitásához képest, idén a letisztultabb és elegánsan szexi ruhák vitték a prímet.

Rengeteg gyönyörű ruhát láthattunk az idei gálán, de kiválasztottam a számomra 10 legjobbnak ítélt darabot, amit jómagam is szívesen viselnék egy ilyen nívós eseményen.

Nálam Jennifer Lawrence csipkés fekete Christian Dior ruhája az abszolút favorit. Gyönyörű! A színésznőt a Joy-ban nyújtott alakításáért jelölték a Legjobb női főszereplő kategóriában.oscar2016_dress (5)

Jennifer Garner csak úgy ragyogott a fekete és dögös Versace estélyiben. Ben Affleck…..te hülye vagy???oscar2016_dress (9)

Kate Winslet egyszerűen nem tud hibázni. Ebben a csillogó anyagú Ralph Lauren estélyiben örülhetett Leonardo DiCaprio győzelmének! Elegáns, mint mindig.
oscar2016_dress (6)

Sofia Vergara egy kék Marchesa estélyiben pózolt. Ünnepélyes és nőies.oscar2016_dress (10)

Brie Larson, aki megkapta élete első Oscar díját A szoba című filmben nyújtott alakításáért a Legjobb női főszereplő kategóriában, egy meseszép, díszes Gucci estélyiben tündökölt.oscar2016_dress (7)

Rachel McAdams irtó szexi volt ebben a zöld August Getty estélyiben. Egyébként a díjátadón a Legjobb film kategória győztese, a Spotlight-ban ő is főszerepet játszott.oscar2016_dress (4)

Saoirse Ronan egy csillogós Calvin Klein ruhában gálázott. Csinos darab. Őt a Brooklyn című filmben nyújtott alakításáért jelölték, de Brie Larson bizonyult jobbnak.oscar2016_dress (1)

Cate Blanchett, aki jelölt volt a Legjobb női főszereplő díjra a Carol főszerepéért, egy mentazöld, virágos Armani Privé ruhában vonult végig. Tökéletes választás, tökéletes összhang!oscar2016_dress (3)

Margot Robbie tetőtől talpig aranyban pompázott, Tom Ford ruhája mellé már csak egy szobor hiányzott.oscar2016_dress (8)

Charlize Theron egy merész vörös Dior ruhában kedvezett a lelkes fotósoknak. A vörös szőnyeg sem “nyelte el”. Nagyon szexi. Talán a nyaklánc már sok.oscar2016_dress (2)

Share