2024.05.23.
Dezső

Dukai Regina: Sokszor kapok támadó kommenteket!


Mennyiben függ össze a siker a social jelenléttel? Anyaság mellett hogyan lehet valaki sikeres a szakmájában? Mennyire nehéz ma nőként érvényesülni? Vagy éppen mikor érzi magát igazán értékesnek egy nő? – Különleges nőnapi reggelin keresték a válaszokat a Glamour Women of the Year 2016 jelöltjei, akiket a díjátadó közeledtével vendégelt meg a KIOSK Budapest.
zita_eszti_regi_szelfi
A KIOSK Budapest étterem minden évben rendhagyó módon kedveskedik a hölgyeknek, idén a közelgő Glamour gála alkalmából a Women of the Year jelöltjeit látta vendégül. A tavaszi finomságok mellett egy kötetlen beszélgetésre is sor került, amelyen nőiséget érintő, napjainkban aktuális témakörökről faggatta a résztvevőket Simon Krisztián (Marketing és Média/RTL Klub – Brandmánia), a gála egyik leendő műsorvezetője. A népszerű női magazin nomináltjai között olyan nevek is ellátogattak az eseményre, mint Iszak Eszter, Csobot Adél, Dallos Bogi, Kulcsár Edina, Vágó Réka, és a WOTY 2016 másik házigazdája, Szekeres Nóri, aki háromgyerekesként már komoly tapasztalattal foglalt állást az anyaság és karrier témakörében.szekeres_nori_es_szilagyi_szilvi„19 éves voltam, amikor az első gyermekemmel várandós lettem, bár talán könnyebb helyzetben voltam, hiszen ekkor már 10 év munka volt mögöttem. Kezdetben nehéz volt megtalálnom az egyensúlyt a különböző női szerepekben: lelkiismeret furdalással tölt el minden perc, amit nem a gyerekeimmel töltöttem, miközben próbáltam eleget tenni a saját szükségleteimnek is. Korábban ráadásul úgy gondoltam, hogy mindent képes vagyok megoldani segítség nélkül. Ma már tudom, hogy ez másként van” – vélekedett Nóri, aki éjszakánként tudott időt fordítani tanulmányaira.

Horányi Juli szerint nincs könnyű dolga annak a nőnek, aki ma zenei pályán szeretne érvényesülni, bízik azonban a kitartó munka eredményességében.horanyi_juli

„Sajnos sokkal nagyobb teret kapnak hazánkban a férfi előadók, zenekarok, akik mellett nehéz nőként érvényesülni. Továbbá az is nehezíti a helyzetet, hogy a rajongók nagy része is lányokból tevődik össze, akiket egyszerűbben el tudnak érni az erősebbik nem képviselői” – kezdte az X-Faktor egykori versenyzője, aki többnyire szintén férfiakkal dolgozik együtt. „Hat éve folyamatosan bombázom a rádiókat a dalaimmal, azonban egyelőre havi 2-3 lejátszásnál nem értünk el többet, de továbbra is kitartóan próbálkozom, hátha áttörnöm az üvegplafont” – tette hozzá mosolyogva.

Garam Judit (NUBU), Iszak Eszter, Dallos Bogi, Nikoletti Petra és Vágó Réka mellett Dukai Regina is szerepet vállalt a social jelenlét fontosságát érintő kérdésekben.dukai_regina„Nem mindig az jelenik meg az újságokban, amiket közölni szeretnénk magunkról, így ez a platform az, ahol van lehetőségünk az önkifejezésre” – mondta Regi, aki a social kommunikáció buktatóira is kitért: „Nehéz azonban olyan tartalmakat posztolni, amelyek mindenki ízlésének megfelelnek. Sokszor kapok támadó kommenteket, bármennyire is szeretnék minden megnyilvánulásommal pozitív üzenetet közvetíteni.  Például sokan túlzásnak tartják az edzésekről szóló beszámolókat, miközben sok fiatalt motiválnak a fogyásban, testmozgásban”.kerekasztalA délelőtti programon továbbá olyan tehetséges nők is tiszteletüket tették, mint Sármán Nóra, Abonyi Alma, Ferencz Vanda, Kármán Orsi, Staub Timi (Bridget&Olivia), valamint NAPSVGAR tervezők, Szilágyi Szilvi, Pátkai Rozina, a lakberendező kategória versenyzői, illetve az idei hősnőnek járó elismerés várományosa, Kaufer Virág. A legszerencsésebbek március 17-én ismét átvehetik a Glamour szobrocskáját a legjobb színésznő, énekesnő, divattervező, kiegészítő tervező, lakberendező, valamint a közösségi média sztárja kategóriákban.adel_nori_hubert_viragosztas

Share