2024.04.15.
Anasztázia, Tas

Íme a 2018-as GLAMOUR Women of the Year jelöltjei


Tizedik alkalommal rendezik meg a GLAMOUR Women of the Year gálát, ahol hazánk kiemelkedő teljesítményt elérő nőit díjazzák. Idén is az olvasók dönthetnek arról, hogy kiket találnak a legtehetségesebbnek, legsikeresebbnek saját területükön, összesen hat kategóriában. Keresik az év énekesnőjét, színésznőjét, divattervezőjét, vállalkozóját, közösségimédia-sztárját és lakberendezőjét is, a szerkesztőség pedig most is megválasztja Az év hősnőjét.
 
A GLAMOUR Women of the Year 2009-ben azzal a céllal jött létre, hogy felhívja a figyelmet hazánk női véleményvezéreire, és évről évre díjazza őket. Eddig több mint ötvenen vehették át a megtisztelő elismerést.
 
„Az elmúlt tíz év alatt reményeink szerint hatással lehettünk a nőkre, és az egész társadalomra. Az a célunk, hogy a nők kiálljanak magukért, legyenek büszkék önmagunkra és ismerjék el nőtársaikat”– mondta Maróy Krisztina, a GLAMOUR főszerkesztője.
 
Immár nyolcadik alkalommal a szerkesztőség tagjai megválasztják Az év hősnője kategória győztesét is. Olyan nőket ismernek el ezzel a címmel, akik a társadalmi felelősségvállalás területén fontos példaképek lehetnek. Az elmúlt években a Multikultúra Egyesület (2011), Varga Erika Romani (2012), Csernus Ági Figurka (2013), Messzelátó Egyesület (2014), Bódis Kriszta – Van helyed Alapítvány (2015), Kaufer Virág – Greenpeace (2016), valamint Réz Anna és Gát Anna – Üvegplafon (2017) kapták meg a díjakat.
 
Az olvasók pedig idén is hat kategóriában szavazhatnak azokra a jelöltekre, akik inspiráló személyiségük és elért eredményeik miatt kiérdemelhetik a díjat. Idén a divattervezők, színésznők, énekesnők, vállalkozók, közösségimédia-sztárok és a lakberendezők lehet voksolni. Íme, a jelöltek:
 
Divattervezők
Majoros Zita/PRINTA, Sármán Nóra, Tomcsányi Dóri, Vecsei Zsófi, Zsigmond Dóra
 
Énekesnők
Dallos Bogi, Kollányi Zsuzsi, Lábas Viki, Lola, Schoblocher Barbara
 
Színésznők
Borbély Alexandra, Dobos Evelin, Döbrösi Laura, Kurta Niké, Törőcsik Franciska
 
Vállalkozók
Burján Szafi, Dukai Regina, Muszula Tímea, Szalai Dóra, Wossala Rozina
 
Közösségimédia – sztárok
Bodony Barbara, Csizmadia Gabriella, Csobot Adél, Follow Anna, Iszak Eszti
 
Lakberendezők
Hortobágyi Kata, Matisz Alíz, Nikoletti Petra, Pesti Gabriella, Tóbik Krisztina
A szavazók 2018. február 19-én éjfélig ezen linken adhatják le voksaikat. A résztvevők pedig az értékes nyereményjátékok mellett páros VIP-belépőt nyerhetnek az év legglamúrosabb eseményére.
Forrás :

Red Lemon

Share