2024.04.18.
Andrea, Ilma

Négyen is díjra váltották harmadik Women of the Year jelölésüket


A GLAMOUR magazin éves díjátadóján, a Women of the Yearen, tizenegyedik alkalommal választották meg az olvasók hazánk leginspirálóbb hölgyeit. A Várkert Bazárban megrendezett eseményen hét kategóriában hirdettek győztest. Dallos Bogi, Sármán Nóra, Annoni Zita és Zai Viktória is harmadjára várta az eredményt jelöltként, és idén mind a négyen díjjal távoztak.
 
2019-ben majdnem 60 000 szavazatot adtak le a magazin olvasói kedvenc jelöltjeikre. A március 8-án megrendezett gálán pedig ünnepélyes keretek között vehették át a megtisztelő elismeréseket a nyertesek.
Az év énekesnője Dallos Bogi lett, akinek a díjat Marsalkó Dávid, a Halott Pénz alapítója és frontembere adta át. Idén másodjára szavazhattak az olvasók az év vállalkozójára, aki idén Tomán Szabina, a Toman Diet alapítója lett, neki a díjat Erdélyi “Superman” Zsolt, neves reklámszakember és az Eötvös Lóránd Tudományegyetem tanára nyújtotta át.
Az év divattervezőjének járó szobrocskát, a Surf Nagykövetétől, Szentgyörgyi Rómeótól Sármán Nóra vette át.
Az év közösségimédia-sztárja Annoni Zita lett, a díjátadó pedig Gyurkó Szilvia gyermekjogi szakértő, Hintalovon Alapítvány kuratóriumának elnöke, alapítója volt. Szilvia köszöntőjében kiemelte, hogy ez a díj azért is fontos, mert minden jelöltnek meghatározó szerepe van abban, hogy a mai fiataloknak milyen az önképük.
Az év lakberendezője kategóriában az elismerést a Poli-Farbe képviseletében Kufár Róbert adta át Zai Viktóriának. Az év színésznőjének Döbrösi Laurát választották az olvasók, az elismerést pedig Mihalik Andreától, C&A marketing menedzserétől vehette át.
A GLAMOUR Women of the Year egyetlen díjáról az olvasók helyett idén is a szerkesztőség szavazott, Az év hősnője díjat 2019-ben a Nyitottak Vagyunk ügyvezető igazgatója, Miklós Melinda vehette át a magazin főszerkesztőjétől, Maróy Krisztinától.
A rendhagyó nőnapi eseményen a jelöltek és kísérőik mellett az elmúlt évek díjazottjai, valamint számos hazai híresség is együtt ünnepelt. Többek között Lilu, aki az est műsorvezetője is volt, valamint Rúzsa Magdi, Nyári Dia, Szinetár Dóra, Szikszai Johanna, Wossala Rozina, Király Viktor és Virág Anita.
Share