2024.04.26.
Ervin

Weisz Fanni: Egy nő mindig tudjon viselkedni!


Nem a ruha teszi az embert…., a nőt. De akkor vajon mi? Saját hitvallásukat osztották meg a GLAMOUR Women of the Year jelöltjei. Weisz Fanni hallás sérült modell és Sirokai Diána plus-size modell arról meséltek, hogy mitől érzik magukat nőnek, mit gondolnak a női létről, és arról, hogy ezeket az értékeket, hogyan jelenítik meg közösségi média oldalaikon.
 
„Szerintem nőnek lenni nagyon jó dolog, még ha nem is egyszerű. Szerintem egy nőnél nagyon fontos a tartása, az ápoltsága, az intelligenciája, az alkalomhoz illő megjelenése és a mosolya. De mindezek felett a legfontosabb, hogy egy nő mindig tudjon viselkedni, bármennyire fáradt, fázik vagy éppen ideges” – mondta Weisz Fanni.
Személy szerint sokra tartom az őszinteséget, ezért én sem játszom meg magam, azt mutatom meg az oldalaimon, amilyen vagyok. A követőim rám kíváncsiak, nem arra, hogyan retusálom a képeimet. Ha éppen reggel smink nélkül posztolok, és nem vagyok top formában, akkor azt teszem ki, mert az is én vagyok” – tette hozzá a modell.
 
Sirokai Diána Fannihoz hasonlóan modellként vált ismertté. Hihetetlen sikereket ért el külföldön, már több mint 800 ezren követik az Instagramon. Hódolói és rajongó is szép számmal akadnak, sokan írják, hogy erőt adnak nekik a fiatal lány kendőzetlen posztjai. Dia saját bevallása szerint is küldetésének tekinti, hogy inspirálja és önelfogadásra biztassa nőtársait.
 
„Nem tudom, mit jelent nőnek lenni, de én nagyon élvezem. Nem tudnám magam férfiként elképzelni, úgy érzem én ízig-vérig nő vagyok. A nőiesség nekem a finomságot, a magabiztosságot, a kedvességet és az eleganciát jelenti. Szerintem az egészséges magabiztosság tesz mindenkit gyönyörűvé, kívül és belül is. Azt tapasztalom, hogy hajlamosak vagyunk hasonlítgatni magunkat, ha meglátunk valakiben valamit, amit szebbnek találunk. Nagyon fontos, hogy tanuljuk meg elengedni az állandó hasonlítgatást – vallja Dia.
„Azt látom, hogy sokan csak a tökéletes képeket töltik fel a közösségi oldalaikra, ezzel egy álomvilágot mutatva követőiknek. Azt gondolom, hogy ez a visszaigazolás iránti vágyukról szól. Én igyekszem inkább a való világban jól érezni magam, és bár sokat posztoltok, valójában nagyon kevés időt töltök az Instagramon.”
 
Sirokai Diána és Weisz Fanni mellett Annoni Zita, Kovács Dorottya, Sydney van den Bosch is esély a GLAMOUR Women of the Year Az év közösségimédia-sztárja cím elnyerésére. A győztesről a közönségszavazatok döntenek, voksolni 2019. március 7-én éjfélig lehet a http://woty.glamouronline.hu/szavazas linken.
Forrás :

Red Lemon

Share